December 11, 200718 yr Putovanje kroz Bugarsku, Tursku i Gruziju do Jermenije, i zatim nazad, uz boravak u volonterskom kampu i skitnju brojnim gradovima i planinama. Autor: Marko Nikolić - SlumpyPročitajte ceo tekst
December 19, 200718 yr Па јес подужи али није тежак за читање. Личи на Слампија, романтично је у најпозитивнијем смислу
December 19, 200718 yr procitao sam u jednom dahu, alal vera, super napisano, lako za citanje, zanimljivo. super a i najzad neko da me razume ahahah =]
December 20, 200718 yr Skoro nisam procitao nesto ovako dobro!!! .gif' alt='::'> .gif' alt='::'> .gif' alt='::'>
December 21, 200718 yr meni bilo uzivanje jes romanticno,al sta fali..dobili smo mnogo prisniji dozivljaj nego inace
December 21, 200718 yr meni bilo uzivanje jes romanticno,al sta fali..dobili smo mnogo prisniji dozivljaj nego inace Ма и мени било уживање. Зато сам и рекао у најпозитивнијем смислу Оно што сам написао, то и мислим. Тачно то. То је Слампијев начин писања, и доживљавања ствари... и његов квалитет
January 25, 200818 yr meni bilo uzivanje jes romanticno,al sta fali..dobili smo mnogo prisniji dozivljaj nego inace Ма и мени било уживање. Зато сам и рекао у најпозитивнијем смислу Оно што сам написао, то и мислим. Тачно то. То је Слампијев начин писања, и доживљавања ствари... и његов квалитет mm,ovaaajj...jel to neki nesporazum pardoniram, ako sam pogresno s'vacena