Jump to content

Featured Replies

Posted

Odlicne fotke! Ona sa licima i nebom mi je najjaca :)

Ona prasnjava neasfaltirana ulica podseca na valjda ulice u svim azijskim bivsim ruskim republikama... A Angara iz pticije perspektive... sta reci...

I prica je odlicna...

:mrgreen:

Stvarno je lep putopis, mozda malo dugacak, da ne kazem prostran, kao i predeli koje su obisli. Uh, ova poetika je zarazna.  :angel:

Putopis je srazmeran velicini jezera i Rusije

:D

odlican je... uzivala sam u svakoj recenici.

Уживанција за читање и гледање. Ако имаш још фотографија, плиз дај линк до њих. clap

Oluja na brodu na Bajkalskom jezeru.... Pretpostavljam da je to iskustvo koje se pamti celog života.... I ona fotografija minijaturne crkvice sa onom šumom u pozadini.... Nestvarno.

Zaista fenomenalan putopis. Čini mi se da deo utiska proizilazi i iz toga što pristpup pisanju i stil u potpunosti odgovaraju opisanom podneblju... Svaka čast.  klanj::

• 9 months later...

Ej imali ko slike prirode

• 1 year later...

Odlicna pricica,zaista sam uzivao.S obzirom da sam zainteresovan da ovog leta idem i ja na Bajkal,molio bih te da mi das email ili neki kontakt da se posavetuje oko nekih stvari.Hvala unapred

Pedja

Pedja, ima nas više koji smo bili na bajkalu, pa će najbolje biti da postaviš pitanje na forumu. Tamo smo već raspravljali o načinima da se jeftino stigne do

Bajkala.

• 1 month later...

savrseno clap.gif' alt=':clap:'>,sto ja ne znam tako da pisem :bang:

• 7 months later...

e ljudi samo onaj ko je bio tamo i doziveo zna koliko je lepo.imam srecu da sam jedan od njih.

• 9 months later...

svaka cast na reporatazi,i putopisu,sve pohvale,pozdrav sa obala Pacifika