Posted March 3, 200718 yr Bizarna arhitektonska rešenja pustinjskih tvrđava, među kojima još luta nemirni duh Lorensa od Arabije.... Jordan, pustinja Wadi Rum. Autor: Miloš Jeremić Pročitajte ceo tekst
March 3, 200718 yr ju, juuu, kako dobro izgledaju ti zamkovi!!!!! i boja peska na ovoj poslednjoj slici, neverovatno! ima nesto zaista posebno u tim pustinjama. a osecaj da ti neko brblja na arapskom sav odusevljen a da se tebi cini da razumes mi je vrlo dobro poznat sve u svemu, lep putopis, nagovestava neku potpuno drugu dimenziju....
March 4, 200718 yr Alsolutno interesantno... slatko sam se nasmejala... a slikice su fantasticne! Svaka cast!
May 11, 200718 yr A ja nisam video da ovde stizu komentari na putopise, pa vam tek sad odgovaram Drago mi je sto vam se svidja, hvala na komentarima i obavezno jednom otputujte u Jordan...
April 2, 200817 yr divan putopis. i ja sam bila tamo daaaavno (pre 10-ak godina), nadam se da cu moci da odem bar jos jedared.
October 17, 200816 yr jordan....aaaaa...bila sam pre 4.godine...fenomenalno...i Sirija takodje...uz dobro drustvo..sve je lepo....
March 27, 200916 yr sto se tice onog putovanja u Atinu, razmislite malo o tome... ja sam zainteresovan.