Jump to content

Featured Replies

Posted

heej Vladoo :)

pa tebi je bre odlicno, imas cak i vremena da nam kuckas sve ovo hihihi

zvucis zadovoljno,nek samo tako i ostane!

jedva cekam nastavak!!

srecan rad ! :)

:mah:

odlicno clap.gif' alt=':clap:'> raduje me sto imamo nesto sasvim novo na sajtu, i to jos nesto ovoliko zanimljivo :) sa uzivanjem sam procitala, a isto tako cu i svaki sledeci nastavak :)

btw, mogao bi da napises recept za neki fancy kolach, ako nije poslovna tajna ;)

aj uzivaj :)

Maco bukiraj mi neki apartman u hotelu kad ti budem dolazila u posetu i obavezno baci neki recept za neke kolace...

Fenomenalno piskaras, samo tako nastavi, uzivala sam ...

a hotel Ritz sam videla samo u filmovima nisi se falio da ides tamo!

:green:

mmm, majstor za kolace..pa sta ima sladje od toga:)...

zanimljivo...bas mi je drago sto je sve lepo ispalo...

uzivaj...

eeeeej, sjajno!

bas mi je drago sto si poceo da pises, jedva cekam nastavke!!

hajd puno pozdrava, i ocekujem da me hranis brdom kolaca kad ti dodjem u posetu :green:

Debeli brate svaka cast!

Jedva cekam da vidim koliki ces stomak da doneses posle godinu dana na vanilicama! Izgleda da ces morati kopnom da se vratis sa ostrva, jer nece smeti da te stave u celicnu pticu ;)

Budi dobar, poslusan, ali pokazi im kako se jagnje obrce `oko svoje ose` :dance: :dance:

Ziveli! :pivoooo:

e, da, zaboravih! posto blog ima snaznu referencu, onda bi mogao i ti poput onog srbina koga opisuje orvel u doticnoj knjizi, da dajes otkaz cim se ispuni kvota za dnevnu nadnicu, kako bi radio sto manje za iste pare :green: uvek smo svuda ostavljali dobar imidz... ::crazy:

E pa batice sta da ti kazem sem svaka cast,nadam se da ces nastaviti kao do sad.

Al ce mama da bude ponosna kad joj kazem za ovo :green:.

I ne zaboravi na nas smrtnike ;D

Stric moj, svaka cast, blog je odlican, zatecena sam...nisam znala da imam tako pametne ljude u familiji :green:hotel je fantastican,nadam se da ces zvati da ti dodjem u goste,a ne bih se bunila ni posao da mi nadjes ;)cujemo se...

P.S.Lepo mi izgledas na onoj slici....cestitam,samo tako nastavi clap.gif' alt=':clap:'>

Ljubi te CHIKINO :)

Kuvari su bas gospoda!!!

Zanimljivo te citati.

clap.gif' alt=':clap:'>

P.S. A cik pogodi sta imam za veceru :green:

Super, :clap:drago mi je da Ti se svidja i zelim da i dalje tako ostane (pojedi koju kiflicu i za mene!!)

Batana, svaka ti cast! clap.gif' alt=':clap:'>

Tek sada sam shvatio koliko si kompletna, svestrana i izgradjena licnost. I ne ispustaj ovo ni za zivu glavu.

:nono:

E, a ako budem odseo u Ritz-u u skorije vreme, poseticu te 100%! Pa cemo i da popijemo po nesto. :pivoooo:

Vlado, znas sta smo se dogovarali za zimu. ja sam pocela da shtekam pare za chajne kolachice, a ti samo smisli gde ces da me vodis na pice. :) odlicno ti je ovo, jedva cekam nastavak. :)

Slušaj Vlado, mani se tog Ritz-a i dolazi kući, BRE. Fali mi momak za turneju po Ripanjskim ostrvima. Neće, bre, niko u Ripnju besplatno na turneju. Naučili da plaćaju (od 50 do 500 eura) pa ne znam šta da radim. Pokušaću još ovaj put sa vrlo interesantnim putovanjem po Ripanjskim ostrvima, preko Brdjanskog moreuza do Rašinog Majdana. Ako te zanima ovako nešto javi se na poznatu adresu. Lepo si ovo napisao, samo me intersuje kad će nastavak (šta ću kad volim serije). I molim te zaprži tim Englezima nešto lepo. Vidimo se na turneji (možda u Ritzu, jednog dana kad nas izbace iz Evropske Unije). Pogledaj slike 2008 na adresi www.festiwal.brusy.pl Pozdrav :mah: Zoki Mitrovski

Ej drugari, drao mi da vam se svidja :dance: :dance:

nego lepo ste to sve zamislili da vas SVE gostim, da vam ne bude mozda malo neprijatno ? ono kao klopa u Ritz-u znate kuvara ?

uzivajte sve vas :tt:

Vlado, blago tebi..... ;)::crazy:clap.gif' alt=':clap:'> clap.gif' alt=':clap:'>

Vlado, pa jedva sam te prepoznala.... Cestitam... clap.gif' alt=':clap:'> Blago tebi...

E, mogu ti reci da si nam bas falio na turneji, nikad se manje nije popilo.

Pozdrav i sve NAJBOLJA!

e pa,posto kazes da se mora rezervisati taj caj par meseci unapred,evo mi da se najavimo. Ovde smo poceli da racunamo vreme od tvog odlaska i opet cemo od tvog dolaska... :102: mi tebe :tt:

Mislim sta reci. Skroz sam zatecena! :)

Sutra cu ostatak da procitam,sad nisam u stanmju.

Slike su divne,pogotovo ona sa restoranom(ona zuta) i slika kuhinje.

Volim kad je kuhinja velika,a ovo je majku mu,bas k'o u filmovima.

:))))

Lepo se provodi. :***

Zaboravi!!!

Lepo ti je odelce. clap.gif' alt=':clap:'>

Pa zna se da su sefovi najvece i najbolje face!!! Narocito oni u Londonu :)

Jel si ti stvarno poceo da radis u Ritzu??!! Uopste nisam bila obavestena, predugo nisam tamo.

Super su ti ove pisanije

Vidimo se na pikadiliju :)

"afternoon tea" u Ritzu je "reservisan" samo za turiste...zato je sve kao na traci, kako sam kazes...pokusaj da rezervises sto u Dorchester Hotelu....

• 2 weeks later...

Kako mogu da stupim u kontakt s'tobom?? Zelim da saznam nesto vise o kuhinji u tom hotelu..