Posted April 22, 200916 yr Ulica koja vodi na stanicu puna je raspadnutih hotela, iranskih tepiha, čajdžinica, prodavnica kičerskih suvenira sa hadžiluka iz Meke, šarenih marama i amajlija iz crne Afrike... Autor: Nenad Prodanović Pročitajte ceo tekst
April 25, 200916 yr Odlično, zanimljivo, kratko, jasno i živopisno. Bravo! Đenova deluje kao neverovatno šaren i živahan grad. Svaka čast za slike, posebno za Arapina (Zašto je izabrao baš stepenice crkve da na njima čita Kuran? Slučajno? Ili kao neki vid protesta protiv nečega?). I riba-Napoleon je odlična
April 25, 200916 yr Odlican opis, vrlo slikovito posle citanja imao sam osecaj kao da sam i sam bio tamo. .gif' alt='::'>
April 26, 200916 yr Sjajan putopis...na mene je Djenova ostavila veliki utisak.Zovu ga jos i vertikalni grad, a u to sam se uverila kada smo ja i drugarica pokusale pesaka da stignemo do hostela koji je bio na vrhu istog...na pola puta smo usle u autobus
April 28, 200916 yr Odličan prilog, posle ovoga ću sigurno planirati da odem u Đenovu, pozdrav putopiscu Nenadu. Samo nastavi!