Posted August 27 Zovem se Aleksandar iz Subotice sam, imam 48 godina. Godisnji treba da koristim u drugoj polovini septembra, razmisljao sam neka Grcka ili Turska autobusom ali otvoren sam za i za neka druge opcije po potrebi. Sto se tice saputnika/saputnice svaka ponuda i predlog su dobrodosli i bice razmotreni ... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30 Mozete me kontaktirati ovde, putem maila - marjanusic.a@gmail.com ili preko mog Facebook profila - Aleksandar Marjanusic Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 5 Ne znam zasto ali nekako sam bio uveren da cu ovde naci osobu koja je u slicnom problemu kao i ja, ali posle nedelju dana, 500 pregleda i nicega sad mi se cini da je ipak ovo mnogo teze nego sto sam mislio а vreme neumitno curi. Sta jos nisam napisao, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ne hrcem ... Dolazim do Novog Sada, Beograda na vidjenje i dogovor. Posto mi akcenat nije na podeli troskova nego na pronalazenju osobe za put, mogu ponuditi da ucestvujem u troskovima potencijalne saputnice ako je to mozda razlog zasto se ne odlucuje za put (naravno pod uslovom da to nikog nece vredjati ili biti lose ili pogresno protumaceno). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites