Posted April 22, 200916 yr Costiera amalfitana... Prizori su ovde zaista neverovatni, jer se stenovite planine načičkane živopisnim seocima i pune terasastih vrtova sa velikim, mirisnim limunovima, survavaju pravo u modro more...Autor: Nenad Prodanović Pročitajte ceo tekst
April 27, 200916 yr Hahah... Pa moguće, ali je prilično sočan i sladak... U svakom slučaju, sa obzirom na veličinu, ipak bi se moglo reći - spolja gladac, a unutra jadac
April 28, 200916 yr Naučio sam nešto novo! Amalfi mi je bio uvek pojam turizma, leta, mora i kupanja, a nisam slutio da je to nekad bila velika morska luka i trgovački centar. Edukacija na nivou! .gif' alt='::'>
May 26, 200916 yr zaboravih da kazem limun koji sam probala bio je odlican pun soka i sladak kao da sam jela pomorandzu : ;D
October 19, 201212 yr Ispravka, Amalfi pocnje posle Napulja a zavrsava se kod Salerna.... Pored Venecije i Djenove (koji su navedeni) cetvrta primorska republika je bila Piza. I danas se jednom godisnje (u junu) odrzavaju regate (trke u camcima sa 12 sedista) izmedju ova 4 grada, gde se stanovnici oblace u posebne kostime a grad se prerusi u izgled 13 veka Ove godine (2012) je Amalfi odneo pobedu, cisto da se zna ))