Posted May 21, 200916 yr Sa glavnog trga, kroz jedan mali, uski prolaz, malo levo, niz neke stepeničice i paf! Pred nama se, kao na dlanu, ukazalo brdovito, sivo, napušteno naselje, kao iz praistorije – pravi pećinski grad iz Indijane Džonsa...Autor: Nenad Prodanović Pročitajte ceo tekst
May 22, 200916 yr Sjajno mesto, nikada pre nisam cula za njega, ali sada imam neodoljivu zelju da ga i posetim, jednoga dana. I odlican tekst.
May 26, 200916 yr Božee.. ja sam potpuno sluđena..ne mogu da se maknem iz zamišljeih scena negdašnjeg življenja u sasama... zahvaljujući tvojem pisaniju do sada, sve više me privlači Italija,svaka čast! .gif' alt='::'> pravi putopis to i treba da uradi čoveku - da ga sludi pa onda i namami
June 2, 200916 yr Super tekst! Bila sam u Materi pre 2 godine. Drug i ja smo sisli sa voza iz Barija, muvali se po gradu, nista posebno. A onda smo i mi na nekom trgu sisli niz stepenice, skrenuli desno kroz neki tunel na cijem kraju nas je docekala terasa i pogled.. Covece, Jerusalim!