June 2, 200916 yr Pažnja pažnja! S ponosom vas obaveštavamo da je projekat "Kreativna putnička radionica", pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, uspešno okončan! Vredan udarnički rad, samopregor, trud i zalaganje... Pročitajte ceo tekst
June 3, 200916 yr .gif' alt='::'> Svaka cast na trudu,stvarno! Trebalo bi publikaciju poslati skolama da profesori geografije malo osveze svoja predavanja
June 3, 200916 yr Konacno pisem opravdani sto niste dosli na Shvedski sto NVO! Sta je sledeci projekat?
June 3, 200916 yr Super je sve odradjeno, lepo je uklopljeno. Samo ja mislim da ima 12 strana a ne 24. Ili nesto nije u redu...
June 3, 200916 yr Drago mi je da vam je projekat uspeo .gif' alt='::'> vidim da su i klinci bili zainteresovani i da su dosta toga naucili (a, i ja s njima citajuci tekst, koji je sjajan) nadam se da ce sve ovo uticati na to da sledeci put odziv bude veci...
June 4, 200916 yr stalno me iznova odusevljava entuzijazam ljudi na ovom sajtu! Jako dobra ideja te radionice, i cini mi se vrlo dobro osmisljeno :: Nadam se da ce odziv ljudi biti sve veci, kako polaznika, tako i onih koji bi pomogli u celoj prici! Moram priznati da sam prijatno iznendjena cinjenicom da je ministrastvo naslo za shodno pda podrzi pricu, to je sjajno!
June 4, 200916 yr Šta reći nego uobičajeno .gif' alt='::'> Super ideje, super realizacija, sve u svemu - sjajno! :: Živeli projekti i da ih još bude (ali kad sam ja u zemlji, po mogućnosti )