Jump to content

Featured Replies

Posted

Требао си да попијеш још једну џ чашу воде.. да се смириш. :)

aerodromi-thumb.jpgU svim avionima Air Arabie, kad se putnici smeste i posedaju, pre nego što se kapetan obrati putnicima, preko zvučnika odzvanja molitva: Alah Akbar, Alah Akbar, Alah Akbar, (3 puta) pa onda još nešto, narednih, recimo, minut. I to nekim uznemirujućim glasom i tonom...

Autor: Marko Živanić (wayloh)

Pročitajte ceo tekst

Odličan tekst :)

Što se tiče spavanja na patosu, mislim da je filozofija ista kao na grčkim trajektima. Tamo se svi, čim se ukrcaju na brod, razjure da zauzmu mesta na podu i prvo odu mesta ispod stepeništa i klupa. Tri su razloga za tako nešto. Prvo, tu te niko ne preskače dok spavaš, klima te ne bije direktno u glavu sa plafona, a i čistije je jer se tamo ne gazi stalno... :)

:mah:

Priznajem, nije mi to palo na pamet :spot:

Iskusni putnici-spavači, nema šta!

mogao bi autor teksta da skokne na londonske aerodrume pa da vidi da se i tamo spava 50-100 ljudi svake noci.ko se kako snadje. neki na stolice a uglavnom na pod.

Znam dosta ljudi koji su leteli Air Arabiom, ali pojma nisam imao kako to iskustvo zapravo izgleda. Odlično preneseno i dočarano klanj::

Bravo! :spot:

Jel sme da se unosi klopa u avion?

• 2 weeks later...

M' da, sad je totalno nepotrebno ljudima objašnjavati kako je to na aerodromu provesti 14h. Samo pošaljem ovaj link i sve im bude jasno.

Sviđa mi se jako opis primećenih detalja, čak i osoba koje spavaju između sedišta :)

Bravo

P.S. Kurs ipak nije povoljniji na aerodromu.

Pre nedelju dana je bio 144,6. na aerodromu 142 u juvelirnicama 144. I za kurs je potrebno cenkanje :)

E a koliko košta viza za UAE, jesi li pitao?

Pre nedelju dana je bila 200dirhama, što mu ispadne oko 40 evra.

• 1 month later...

ne znam u cemu je problem, pa i ja sam spavao tako na podu na sarjah airport..