March 13, 200916 yr U svim avionima Air Arabie, kad se putnici smeste i posedaju, pre nego što se kapetan obrati putnicima, preko zvučnika odzvanja molitva: Alah Akbar, Alah Akbar, Alah Akbar, (3 puta) pa onda još nešto, narednih, recimo, minut. I to nekim uznemirujućim glasom i tonom... Autor: Marko Živanić (wayloh) Pročitajte ceo tekst
March 14, 200916 yr Odličan tekst Što se tiče spavanja na patosu, mislim da je filozofija ista kao na grčkim trajektima. Tamo se svi, čim se ukrcaju na brod, razjure da zauzmu mesta na podu i prvo odu mesta ispod stepeništa i klupa. Tri su razloga za tako nešto. Prvo, tu te niko ne preskače dok spavaš, klima te ne bije direktno u glavu sa plafona, a i čistije je jer se tamo ne gazi stalno...
March 14, 200916 yr mogao bi autor teksta da skokne na londonske aerodrume pa da vidi da se i tamo spava 50-100 ljudi svake noci.ko se kako snadje. neki na stolice a uglavnom na pod.
March 15, 200916 yr Znam dosta ljudi koji su leteli Air Arabiom, ali pojma nisam imao kako to iskustvo zapravo izgleda. Odlično preneseno i dočarano
March 28, 200916 yr M' da, sad je totalno nepotrebno ljudima objašnjavati kako je to na aerodromu provesti 14h. Samo pošaljem ovaj link i sve im bude jasno. Sviđa mi se jako opis primećenih detalja, čak i osoba koje spavaju između sedišta Bravo P.S. Kurs ipak nije povoljniji na aerodromu. Pre nedelju dana je bio 144,6. na aerodromu 142 u juvelirnicama 144. I za kurs je potrebno cenkanje