Posted March 23, 200916 yr Ponegde se može videti slon u saobraćaju (ne mercedes), odnosno lokalac koji jaše slona. Ostali učesnici u saobraćaju se sklanjaju i drže se na odstojanju jer ga ne treba provocirati, a i onom surlom prilično maše levo-desno... Autor: Marko Živanić (wayloh) Pročitajte ceo tekst
March 24, 200916 yr Ovo me podseti na opis vožnje u Iranu koji sam pročitao u Lonely Planetu. Kažu, umesto da se nervirate, dok vam srce non-stop preskače u borbi za život, jednostavno priznajte da su oni sjajni vozači, čim u svom tom haosu prolaze bez ogrebotine
March 24, 200916 yr "Gledao sam kad se tri vozila istovremeno pretiču u naseljenom mestu, a biciklisti i pešaci skaču u kanal." fenomenalna pricica!
March 28, 200916 yr Samo napred, verovatno nisi ni svestan da svojim pisanjem postavljaš temelje jednom svojevrsnom šrilankanskom udžbeniku za sve one koji ubuduće odluče da putuju tamo
April 3, 200916 yr slikovito...divno... ...vec sam imala slicno iskustvo sa saobracajem u Siriji...ali slon(ne mercedes) da ceka na semaforu...eee to treba videti