Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Turski voz

Featured Replies

Postoje dva obrasca ponašanja Turaka. Jedan je kad sa njima imaš nešto poslovno - obično oni tebi nešto prodaju - tad ih se čuvaj! I drugi, kad u tebi nemaju mušteriju - tada su DIVNI! Ovaj tekst daje sjajan primer mentaliteta običnih ljudi. Čestitam! clap.gif' alt=':clap:'>

Мене занима какаве су биле те "занимације за зубе", јер много волим грицкалице свих врста, боја и дезена. :)

turski-voz-thumb.jpgUbrzo nam se pridružila poveća porodica. Muž, žena, tašta i troje dece. Bili su oduševljeni što vide strance. Počelo je nutkanje svim i svačim od soka, grickalica, hrane…

Autor: Branislav Srdanović (gosn. shofershajbna)
Pročitajte ceo tekst

Postoji i treci model a to je kad radis za njih ali to je druga prica.

I moje iskustvo s putovanja po Turskoj je slicno. U mestima gde ima malo turista svi se polome oko tebe. Citajuci tekst prosto sam se ponovo nasla u jednom slicnom vozu na slicnom mestu. Bas me zanima nastavak putovanja!

Fina pričica, dosta mi je samo i da vidim na slici ta plava sedišta, pa da se momentalno vratim tamo :)Moja omiljena poslastica iz turskog voza su - pišmanije! Vlaknasti slatkiš koji se prodaje po vagonima, prodavci idu od kupea do kupa i vichu "pišmaaanije, pišmaaaanijeeeee..."

Evo kako izgleda:

pišmanije

Bjuti:

Pistaci,kiki-riki, bundevino seme, suncokret, leblebije (slane, neutralne i neke mnogo ljute sa nekom glazurom...)... ako se setim jos neceg napisacu. :)

Zaboravih da napomenem da je slika ovog dede odlična, pravi brkati turski deda sa kačketom i košuljom :)

• 1 month later...

::arabia: :nono: :kamp::yok::shockkk::dance:

::crazy:

jupiiii....extra stwarno

ma legenda stwarno klanj:: extra :banana:pozzzz