May 14, 200916 yr Postoje dva obrasca ponašanja Turaka. Jedan je kad sa njima imaš nešto poslovno - obično oni tebi nešto prodaju - tad ih se čuvaj! I drugi, kad u tebi nemaju mušteriju - tada su DIVNI! Ovaj tekst daje sjajan primer mentaliteta običnih ljudi. Čestitam! .gif' alt='::'>
May 14, 200916 yr Мене занима какаве су биле те "занимације за зубе", јер много волим грицкалице свих врста, боја и дезена.
May 14, 200916 yr Ubrzo nam se pridružila poveća porodica. Muž, žena, tašta i troje dece. Bili su oduševljeni što vide strance. Počelo je nutkanje svim i svačim od soka, grickalica, hrane…Autor: Branislav Srdanović (gosn. shofershajbna) Pročitajte ceo tekst
May 14, 200916 yr Postoji i treci model a to je kad radis za njih ali to je druga prica. I moje iskustvo s putovanja po Turskoj je slicno. U mestima gde ima malo turista svi se polome oko tebe. Citajuci tekst prosto sam se ponovo nasla u jednom slicnom vozu na slicnom mestu. Bas me zanima nastavak putovanja!
May 14, 200916 yr Fina pričica, dosta mi je samo i da vidim na slici ta plava sedišta, pa da se momentalno vratim tamo :)Moja omiljena poslastica iz turskog voza su - pišmanije! Vlaknasti slatkiš koji se prodaje po vagonima, prodavci idu od kupea do kupa i vichu "pišmaaanije, pišmaaaanijeeeee..." Evo kako izgleda: pišmanije
May 14, 200916 yr Bjuti: Pistaci,kiki-riki, bundevino seme, suncokret, leblebije (slane, neutralne i neke mnogo ljute sa nekom glazurom...)... ako se setim jos neceg napisacu.
May 14, 200916 yr Zaboravih da napomenem da je slika ovog dede odlična, pravi brkati turski deda sa kačketom i košuljom