Jump to content

Featured Replies

Браво! Поздрав и за Радуле, не виђох је од давнина. :green: clap.gif' alt=':clap:'> :clap:

Hahahaha..... Krenuste na Rainbow, a ispade da je putovanje zaslužilo članak za sebe. Vrlo čitljivo.

Odlično :) Kroz ovakav putopis, čovek i sam proživi pravu avanturu, a posebno mi je drago da se jednom desi da jednom i ja budem ta koja će u avanturizmu uživati čitajući iz svoje udobne fotelje, bez opekotina po licu i žuljeva na tabanima

;D No, vama svaka čast, izuzetno lepi krajevi i zanimljive priče :)Kako su mi Dugići izlizana i nadasve neinteresantna pojava, mene je zapravo opčinio deda Dragoslav sa svojim drvenim rezbarijama :) Uvek mi bude toplo oko srca kada vidim da takvi ljudi postoje :)

Sve u svemu odlično, hvala što ste podelili priču sa nama :mah:

Slažem se. Još dok smo bili tamo, shvatili smo da će Rainbow biti najmanje interesantan od svega što ćemo videti. Toliko ima neobičnih stvari po Srbiji, maltene iza svakog ćoška čeka neka neočekivanost :)

Citao sam svaku rec bez daha..

Bilo bi mi krivo da nisam ostavio komentar..

Jako lepo napisano,bravo Lazare

Bogami, tako dobro je napisano da imam utisak kao da sam bio sa vama, samo bez zuljeva :green:

aha, istocna Srbija :D

i sela tamo i vlasi i obicaji i jezik i vestice i sve u vezi sa tim je fantasticna tema, sama za sebe! videh za onih nekoliko godina zivota u boru, i moram da priznam da bih ponovo isla po onim brdima, pecinama, kanjonima... (eh, sad se setih i hrane mmmm ) a tek pecine!!!

hvala na fantasticnoj i zivopisnoj prici i o putu i o rainbow okupljanju, i sto me podsetiste na taj deo zemlje :)

stvarno zanimljiva ova nasa zemlja, a i ljudi, a i tekst svakako...

Hvala na lepom opisu ovog putovanja, ocigledno je da je ovo bilo neverovatno iskustvo, a takva ne prolaze besplatno...

Shto se rainbow-a tice, bio sam sa josh osmoro odabranih ljudi iz Svrljiga i Nisha i bilo je nezaboravno, mada smo peshacili manje-ishli smo kombijem...

Zaprepastila nas je cinjenica da smo tamo bili gotovo jedini iz Srbije, a i brojcano stanje, kad se uzme u obzir da smo ishli krajem avgusta-ocekivali smo 50-ak ljudi, a dochekalo nas je oko 400 sharenih rainbowaca iz svih krajeva sveta...

• 1 month later...

Super prica..samo mi nije jasnosto se aman tako brzo vratiste..toliki put za dva dana...I ja sam ove godine posetila rainbow sa dve prijateljice i bebom od cetri meseca no isli smo autom i isto je bila prava avantura sa svracanjem kojekuda..Ovaj deo Srbije je i menibio nepoznat te su me lepote bas ocarale...Svaka cast za hrabrost Lazarev kanjon je inace mesto sa najvise zmija u Srbiji!!!

• 5 months later...

Kako je dobro... Hocu i ja! :green:

Super je napisano svaka cast.