Jump to content

Featured Replies

Posted

adam-thumb.jpgNa pola puta mi je gospođa u sariju ponudila da sednem na njeno mesto i odmorim se, i ubrzo sam se uklopila u sistem koji oni praktikuju, a to je da četiri osobe dele dva sedišta i odmaraju se po stanicama.....

Autor: Tamara KostićPročitajte ceo tekst

Браво, сликовито и вешто написано и усликано. :green:

Veoma živ prikaz putovanja Šri Lankom. Sviđa mi se i što sve vreme pominješ kako se u datom trenutku osećaš, fizički & psihički :)I, naravno, odlične fotke.

Slažem se u potpunosti sa svim prethodno rečenim... Bravo!

Хвала, ем мило ем драго :mah:

Wow great article, keep up a good work.

Love Susie

Treca fotografija je sjajna, vise deluje kao slika, a ne fotografija :) Kolika je visinska razlika kod tih 5 200 stepenika? Koji je to sprat? :green: Zaista mi se svidja nacin pisanja, voleo bih da vidim jos neki tvoj putopis ;)

Visinska razlika je 2,224m, a sam put od Delhousie-a do vrha, stepenicama je oko 7km.

Zanimljivo je da se na jednom mestu gde služe čaj i gde sam sela da odmorim čula pesma "Jingle Bells" :), a da ne spominjem koliko njih me je na putu ka vrhu pitalo "Where a' goin''" ::crazy::102:

kolko treba da se popnes na tih 5200 stepenika? kad si stigla ako si krenula u 2.20 ?

@ chi

meni je lepsa cetvrta fotka lol:: lol::

odlican tekst i fotke clap.gif' alt=':clap:'>

Bogami, ozbiljna visinska razlika. Empajer Stejt Bilding je, bez antene, visoka 373,2 metra i ima 102 sprata... Dakle, ti si se peške popela na 607. sprat, i još malo.

A ja kukam kad crkne lift, pa moram peške na sedmi :bag:

@ vlada kuvar

Tebi samo kolaci u glavi. I da si pazljivije citao putopis, video bi da pise kad je stigla na vrh :P

@ Taja

7 km stepenicama! 7km! klanj::

Zaista, gde si to isla? lol::

@ chivitli

gle stvarno pise ...

a bio sam ubedjen da sam procitao negde al zalutao :102:

svaka cast sve pohvale,ja nameravam da idem u Matale state,je od Colomba nekih 90 km,mislim,sacekace me njihova zenska,verujem da nece biti problema,.