Jump to content

Featured Replies

Posted

kathandu_thumb.jpgVreća za spavanje činila mi se poput neke kapsule u koju se povlačim i negiram stvarnost, sve dok nije osvanulo prvo jutro i dok me nije probudilo nečije kucanje na vratima...

Autor: Vasko LukinićPročitajte ceo tekst

odlično napisano, prosto sam se nervirala čitajući,baš si uspeo da dočaraš taj osećaj!

nije zgoreg pisati i ovoj strani putovanja,prosto kao upozorenje..

nadam se da ćeš s nama podeliti uskoro i neki lepši doživljaj,Majka Azija krije razna čuda ;)

Sjajan tekst!

klanj::

Vrlo fina prica!

Mozda se to (karmicki balans?) nece vratiti tebi u nekom od narednih zivota, nego nekom od tvojih predaka. A mozda je neki tvoj predak zgresio i ukrao nekom neduznom, slucajno naivnom putniku, cipele... :roll:

:mrgreen:

-ispravka, nece se vratiti nekom od predaka, nego potomaka... ::crazy:

Usudicu se da kazem da se karmicka razmena vec dogodila... Izgubio si cipele, a za uzvrat si dobio sjajnu pricu o cipelama, upoznavanje turisticke policije... i ko zna sta jos. :) I hvala ti sto si je podelio sa nama. :)

Uzbudljivo, dinamično, i pre svega originalno. Veoma me raduje što putopisi na sajtu postaju sve neobičniji i originalniji... Kao da sajt polako sazreva, a autori traže maštovitije pristupe putovanjima i zapisivanju doživljaja sa putovanja. Posebno mi je drago što ovaj tekst poseduje nešto što je, nažalost, još uvek dosta retko u putopisanju, a to je smisao za humor, pokušaj da se sagleda smešna strana situacije. I što reče Dejan, cipele su bile vredne ovakve jedne priče... Možemo reći da si im, napisavši priču, podigao spomenik :)

Odlično !

Pravi biser clap.gif' alt=':clap:'>

mnogo mi se svidela priča.... :dance:

znači poruka je: sve svoje sa sobom nosi! :zvizhd:

Ali, ostale su ti patike koji broj manje. :) Bas simpaticna prica, bas.

Kako dobra priča! Puna emotivnog naboja, uzbudljiva, dinamična. Sviđa mi se ideja trampe: cipele za priču. Zaista, cipele su bile samo tvoje, a priču si podelio sa svima nama. Hvala.

Obozavam da putujem, upoznajem nove ljude, kulture, predele, ali ne volim kada se idealizuju takva iskustva, stoga mi je izuzetno drago sto si napisao jedan ovakav tekt o neprijatnom iskustvu. Nadam se da to nece odvratiti ljude da idu na tu stranu, ali da ce ih nagnati mozda da budu oprezniji, i da porazmisle pre no sto krenu zasto uopste idu i koliko ustvari znaju o zemlji u koju su se uputili...

Fantasticna i lepa simbolicna prica. Slazem se u potpunosti sa Dejanom i radap-om. Ukoliko smem da izreknem malo predvidjanje & :), prognoziram autoru svetsku spisateljsku karijeru :), samo ukoliko ovako nastavi.

• 4 weeks later...

Ih bre, a tako sam se nadao da je lik dolijao... I meni se jedan slican prikacio u Damasku. Nije mi nista otudjio, ali je naravno na kraju trazio pare, kao sto sam i ja pretpostavljao, mada nisam imao prethodno slicno iskustvo. Dao sam mu $1, a kad me belo gledao, dao sam mu jos jedan i rekao "ciao!".

• 4 weeks later...

Bravo Vasko! Tvoja putovanja trebas cesce pretakati u reci..Podeli ih sa mladima..znas ti to.

• 1 month later...

prelepa prica :) ako jos nesto dozivis opet nam ispricaj.

Aj reci nam nesto vise o zivotima,ne razumem se bas u to......prica je extra clap.gif' alt=':clap:'>