Posted October 4, 200916 yr City Star City Star je posebna ponuda namenjena za prevoz manjih grupa u odlasku i povratku u saobraćaju između Srbije s jedne strane i Austrije, Češke, Hrvatske, Slovačke, Slovenije, Rusije i Ukrajine s druge strane. Grupa može imati najviše do 5 odraslih putnika i 1 dete. Povoljnost ponude City Star se ogleda u tome što samo jedan putnik plaća punu cenu prevoza (u koju je takođe uključena povlastica), dok svi ostali odrasli saputnici plaćaju polovinu od ove cene, a deca saputnici samo četvrtinu. ovo je preuzeto sa sajta zeleznice srbije. jel zna neko nesto vise o ovoj karti (nema cene u cenovniku na sajtu)? trteba da idem sa manjom grupom drugara u hrvatsku, pa mi ova varijanta deluje prilicno zanimljivo.
December 13, 200915 yr Hej! @preachers girl Zanima me da li si koristila ovu povlasticu prilikom putovanja za Hrvatsku? Ja planiram da sa drugaricama idem za Sloveniju za NG, a nigde nisam nasla nista o ovome
December 22, 200915 yr Mozes da se raspitas u agenciji Wastels koja se nalazi na Zeleznickoj stanici, na onom ulazu koji je blizi auobuskoj. Ja sam nekoliko puta uzimao kod njih i sto vise putnika ide cena je manja. Ali mislim da je limit 5...
December 23, 200915 yr Hvala na info! Nazalost nista od toga ove godine... ali dobro je znati... za buduca putovanja:)