Followers 0

Ruska viza i plavi pasos

6 posts in this topic

Da li neko zna koja agencija jos izdaje vaucere za rusiju, posto za plavi pasos to jos uvek treba?

Zvao sam moma-turs, i oni sad rade samo za ukrajinu...

Bam Bam kao sto znas sa plavim pasosem moras po vizu. Za vizu ti treba vaucer (koje uzmes ovde kod nas) ili priglasenije iz Rusije.

Za vaucer probaj kod agencije "Putnik" mislim da ce oni da ti daju vaucer. Ali moraces da platis malo zesce jedno 50 evrica.

I verovatno ce da ti tupe da moras preko njih da kupis avionsku kartu gde ce opet da ti uzmu pare.

Ali mogu da ti daju i samo vaucer ako sarmiras dame koje rade tamo. :)

Probaj i turisticke agencije "Unis" i "R Turs" ali nisam upoznat kakva je situacija kod njih.

Druga varijanta ti je priglasenije iz Rusije. Dva pravca: neko koga ti licno znas u Rusiji da ti uzme ali to je najgora varijanta jer Rusi nece da se cimaju za to.

Ili nadji na netu neku agenciju iz Rusije koja se da ti posalje vaucer opet za neku lovu. Imaj u vidu da kod priglasenija ambasada trazi original dok za turisticki vaucer mogu da ti posalju preko faksa. Ambasada je ranije primala vaucer preko faksa ali sada treba da proveris.

E kad sve to pribavis onda pravac ambasada pa cekaj ispred.

Najbolja varijanta je da uzmes novi pasos ako nisi u zurbi obzirom koliko vremena treba da cekas na njega.

Evo ja mogu da se ponudim da ti pomognem da dobijes pasos za 48h, cena prava sitnica, jedno  :pivoooo:  ;) sigurno je jeftinije nego da se cimas za taj vaucer

Evo ja mogu da se ponudim da ti pomognem da dobijes pasos za 48h, cena prava sitnica, jedno  :pivoooo:  ;) sigurno je jeftinije nego da se cimas za taj vaucer

hvala, ali nije za mene...a i ne bi bilo bas tako jednostavno, jer doticna osoba mora da pribavlja papire ih hrvatske, a to ipak ne moze da se tako brzo uradi...

a ja sam za sebe imao vezu u paliluli, dobio sam pasos za 24 h  zvizhd