October 16, 200915 yr Jesi ti video link sto sam ti ostavio na temi za jeftinu kartu do Vankuvera? Ne moras bas kadeta da prodas
October 17, 200915 yr Author opel kadet suza (5 vrata)1.6i ohc motor,crni metalik,plin,siber(stakleni fabricki),kuka,blokada,cb,alarm,reg. do 28. o2.2010,plin nije atestiran(papiri kompletni za atest),uvezen 2001 u februaru,motor je dobar, lim bi trebao da se uradi(mada moze jos ovako), kosevi su zdravi, rubovi losi ,desni dzep i kraj desne sajtne probili, i tu i tamo po neka fleka od dole. enterijer ocuvan,sedista citava ,instrument tabla ne skripi. novo:ulje i filteri(pre 2,5 meseca),svecice, komutator. pod garancijom akumulator i dve gume. hmm , mislim da sam fino opisao. http://www.mojauto.rs/rezultat/automobili/vozilo_je/polovan/proizvodjac/Opel/model/Kadett/gorivo/Benzin-gas/cena/1000-2000/prva_registracija/1990-1990/km/-200000/poredjaj-po/ceni/redosled/rastuci/
October 17, 200915 yr Author jos se preracunavam.....200e u jednom,( i u drugom pravcu jos mozda isto) trasfer do temisvara , viza za rumuniju, britanska tranzitna viza, transfer u londonu od aerodroma do aerodroma,sve u grubo oko 600e, stim sto me mozda navise i brine dali ima" nesto sto pise sitnim slovima" sa obzirom da prvi put planiram ovakvo putesestvije. sto se tice informacija koje ostavljate(delite) veliko hvala tebi i ostalim forumasima klanj:: klanj::