Jump to content

Featured Replies

Ово делује супер... 'Оћемо све емисије на ЈуТјубу да не буде белаја. ;D

Bravo, bravo!  :party:

Zvuci jako zanimljivo! Zna li se kad je to 'uskoro' ?

Može i u Beogradu, a verovatno i u ostatku Srbije preko kablovskih operatera. Ja sam krenuo da obilazim vojvođanske dvorce bajsom, jedva čekam predloge za dalje rute!

Moga bi Acketa da uzme od RT Vojvodine DVD sa tom reportazom (drugarica mi rece da sad sve drze u digitalnom formatu i da se lako dobija DVD) u da nam lepo uploaduje  :comp: da mogu svi da pogledaju. Dobar im je onaj cica na kraju  ::crazy:

kache oni te emisije na njihov sajt, Acketo kad ce krenuti? jedva chekam :)

Ja ništa ne znam  :102:

Ako budem nešto saznao, javiću vam, ali trenutno sam neobavešten.

Snimanje je bilo super, ponovo sam se naložio na bicikle, a od honorara sam kupio još jedan bajk  ::crazy:  Završenu verziju još nisam video, a čudna mi je cela stvar, gledanje sebe na televiziji i to tako...  :-[

hehehe bas me zanima to po selima i gradovima Vojvodine? A sta je sve obradjeno? to je divno da neko ima takvu inicijativu. mi generalno bolje znamo sta ima napolju, a ne i sami sta sve mozemo naci kod nas.

ja sam inace nedavno snimala jednu emisiju sa svojim prof. o poslovnoj etici, osecala sam se potpuno glupo, neprofesionalno, a onda su me jos slali da se vrtim po mostu sa nekim kisobranom.... ljudi moji....necu ni da znam kada je ta emisija.  :o

to jedno, a drugo treba promovisati ekolosku Vojvodinu sa biciklovima, sve ravno milina vozikati se okolo. U NS inace najvise urgozava kvalitet zivota BUKA od saobracaja - nedavno istrazivala tu tematiku.

Danas je bila prva epizoda na RTV-u, u 4 sata.

Nisam se setio da javim, ali eto, sad znate  :-[

Ima valjda neka repriza sutra uveče.

Sviđa mi se kako je ispalo, iskreno, bilo mi je frka.

Obrađeno je nekoliko mesta u Vojvodini, a ako ovo uspe radiće se verovatno još, možda neke ozbiljnije ture i ko zna šta :)

Nisam siguran da bi trebalo da ofiram šta je urađeno :P

Da, fora je da se propagira biciklizam, cikloturing, ili kako već (bicikl kao sredstvo putovanja) i da se priča o zanimljivim mestima koja se mogu videti kod nas. Dve lepe priče zajedno.

Eto...

Slobodno kritikujte, kritika je dobrodošla  ;D

:mrgreen:

Na sajtu piše da je repriza sutra u 00:30 na RTV1, iščekujemo!

:party:

evo bas pogledah prvu epizodu....

Epizode su subotom u 15:55, a repriza nedeljom u 00:30

Meni se jako dopalo! Vrlo simpaticno zamisljeno i uradjeno. Malo biciklizma, malo prakticnih saveta, malo zanimljivih mesta, malo humora... sasvim na mestu!  :party:

Moram priznati i da su se Acketa i Nikola sjajno snasli kao TV zvezde  ;D

Cekam nestrpljivo sledecu epizodu  :banana:

Odlično!

Osvežavajući je ovaj kocept opuštenog razgledanja, naročito mi se dopalo što nema, kao u ostalim putopisnim TV emisijama, bezbroj detalja ( pre svega istorijskih ) od kojih čovek ne može da popamti ni 5%. Deluje mi spontano, tj. da se ne pripremate puno unapred za rutu, tako da verujem da će biti i slabijih epizoda, ali će zato biti i sjajnih detalja kao što je onaj sa radnicima koji su vas proveli kroz petrovaradinske tunele. Noćna patrola je super potez, nadam se da će je biti i u narednim epizodama. Nenametljivo, ali mislim da će imati efekta.

Možda bi mogli pred kraj epizode da ubacite mapu puta kojim ste se kretali, bilo bi korisno onima koji bi krenuli za vama.

Radujem se narednim epizodama! Je l' će biti svakog vikenda?

SInoc sam pogledao reprizu. Svidja mi se ideja da kroz neformalnu pricu pravite putopis. Nije kao gomila putopisa sto ima na RTSu i na RTVu gde ne vidis voditelja a narator smorenim glasom opisuje slajdshow. Svidja mi se sto prica malo i o samom biciklizmu i obraca paznja na bezbednost u saobracaju.

Mada i pore pored svih hvala imam par zamerki, deluje mi malo previse neformalno. Fali malo vise informacija i bilo bi bolje kada bi se vise paznje obracalo na same objekte koje posecujete.

Ne bih da budem kao neka baba koja zakera, ali trazio si kritike.  :)

Acketa svaka chast. Slobodno trazi dupli honorar drugi put jer da tebe nema mogli bi svoju emisiju da okache machku o rep.

Spavač, da nisi malo pristrasan? Hvala veliko!

Ekipa je bila baš... baš  :D

@Nikola: Pa, da, baš takve kritike su dobre... e sad, koncept jest bio da sve bude neformalno i neopterećujuće u bilo kom smislu... nije neka naučna emisija u pitanju. A da li se otišlo predaleko od same priče u neformalnost, ne znam, nisam objektivan.

Čekam da vidim sve kako će izgledati na kraju  :shh:

:mrgreen:

Acketo stvarno... Mozda je lik sa akademije ali ti imash shmeka... Znao je Pera shta je kljuch uspeha emisije

:***

Ajde imenjak pribavi kopiju pa baci na net da i mi ostali koji nismo imali srece da gledamo na TV-u uzivamo malo ;)