Jump to content

Featured Replies

Posted

Danas sam nasao flajer za ETC karticu u dnevnim novinama (24sata), raspitao se i odlucio da je uzmem. Naravno prva stvar koja me je privuka je to sto se izdaje kao platna kartica VISA ELECTRON tipa te mi je prva asocijacija bila placanje bez provizije kod ryanaira i easyjeta koji ce, nadam se, uskoro biti blizi nama i da cemo cesce putovati tim kompanijama  :). Za njeno izdavanje je potrebno popuniti prijavu preko neta (http://etc.org.rs/prijava/prijava.php) i nakon toga uplatiti 500dinara i sacekati obavestenje da je kartica gotova. Ja sam to danas uradio tako da cekam da mi jave.

Obicna ISIC kartica kosta 400din (a neku moramo imati da dokazemo da smo studenti) a ova kartica koja sluzi kao studentska, ETC i VISA ELECTRON je 500din. Kartica je vezana za racun kod banke Intesa i racun je besplatan, bez ikakvog odrzavanja i dinarski je. Ukoliko se kupuje preko neta u nekoj stranoj valuti preracunava se po gornjem kursu banke (koji je obicno oko 3 dinara visi od zvanicnog srednjeg kursa stranih valuta) i naplacuje u dinarima.

eto nadam se da ce ovo nekome koristiti :)

(za moderatore: mislim da je ova tema bliska jeftinim letovima pa sam je zato stavio ovde - ako mislite da bi se bolje uklopila negde drugo - prebacite je :) )

• 2 weeks later...
  • Author

ja je dobio za DŽ od faxa...do duše nisam je aktivirao. Kako sam shvatio, mesečno održavanje je 0 (nula) ;D

koji fax? :) nisi platio ni 500din za clanarinu ETC? :)

FMU. Bila neka svečana dobrodošlica za brucoše i svima nam podelili kartice. Nisam ništa platio. Možda će mi tražiti kad budem išao da je aktiviram, mada ne verujem pošto i bez da je aktiviram mogu da je koristim za popuste kao ETC, tj. već sam je koristio.  :)

Jovane, iz pouzdanih izvora znam da kartica ti kartica nece biti gotova ni 20 dana posle podnosenja zahteva, a ako bude znaci da sam im ja nesto zgresio...  :)