Followers 0

Maldivi-Abu Dabi.

7 posts in this topic

Pozdrav društvo, da li bi neko sa mnom i ekipom do Maldiva i u Abu Dabi u sopstvenom aranžmanu. Ponuda je otprilike sledeća.

Ostrvo Kaashidhoo ( ili Guraidhoo, ili  kako se dogovorimo)

Wizz Air od 1.-15. Feb. iz BG-a, povratna 460eur, prtljag ručni 10kg.

Od 2.-10. Feb smeštaj u Kaashidhoo, 8 noćenja 250eur. Dvokrevetne i trokrevetne sobe.

Povratak, ponedeljak 10.  Smeštaj u Male 1 noćenje 30eur.

Let Male-Abu Dabi utorak 11. Feb. Abu dabi 4 noćenja u hotelu, dvokrevetne sobe, bazen itd. 150-190eur po osobi. Povratak za BG 15. Feb.

Total: Oko 900 eur.

16 hours ago, Marina. said:

Pozdrav društvo, da li bi neko sa mnom i ekipom do Maldiva i u Abu Dabi u sopstvenom aranžmanu. Ponuda je otprilike sledeća.

Ostrvo Kaashidhoo ( ili Guraidhoo, ili  kako se dogovorimo)

Wizz Air od 1.-15. Feb. iz BG-a, povratna 460eur, prtljag ručni 10kg.

Od 2.-10. Feb smeštaj u Kaashidhoo, 8 noćenja 250eur. Dvokrevetne i trokrevetne sobe.

Povratak, ponedeljak 10.  Smeštaj u Male 1 noćenje 30eur.

Let Male-Abu Dabi utorak 11. Feb. Abu dabi 4 noćenja u hotelu, dvokrevetne sobe, bazen itd. 150-190eur po osobi. Povratak za BG 15. Feb.

Total: Oko 900 eur.

Sta cete da radite 4 dana u Abu Dabiju?

21 minutes ago, Marina. said:

Da odmaramo, šetamo, odemo do Yas-a, možda prošetamo do Dubaija. 

previse je to vremena, moze da se odmara jedino u sobi ili hotelskom bazenu, posto tamo nista drugo nema, a  za to ne bi placao 190 evra, setnja takodje tamo ne postoji kao pojam... pre bi se odmarao na maldivima i tih 4 dana

Edited by bam-bam

Vaše mišljenje, ja sam bila i ne bih se složila sa vama. Možda za vas ničeg nema ali za druge ima. Šetala sam se uzduž i popreko. Vi verovatno niste bili na Maldive jer bi ste znali da se feri baš ne uklapa sa letom niti feri ide svakog dana do ostrva. Jedino iznajmiti gliser ili hidroavion što je papreno. Ali vas niko ne tera da plaćate niti idete 😉 Ja sam predložila i ko želi ide, za sada 11 sigurnih.

nisam bio na Maldivima, voleo bih da odem, ali Abu Dabi i Dubai nikako, samo kao tranzit moze..Bio sam i u jednom i u drugom gradu silom prilika, ne svojom voljom, vise puta, a nekad i po vise od 7 dana, i znam vrlo dobro sta pricam..Blejanje po shoping molovima i divljenje neboderima iz automobila u prolazu me ne zanima..Da li znate da li ima cesto feri za Maafushi ostrvo iz Malea, voleo bih da obidjem bar 2 ostrva..

Na Maafushi i okolna komercijalna ostrva ne bih idem, pretrpani zgradurinama i bez zelenila, jeziva gužva na jedinoj plaži koja vredi. Ferija ima često zato što je blizu Malea i ima dosta ljudi, sa udaljenijim ostrvima je druga priča.