Posted August 3, 200619 yr imam jedan tekst za prevod. ubih se danima da pronadjem nekog. pa trazim pomoc od vas. text: Varadin Meydan Savaşı se nalazi na... http://www.osmanlimedeniyeti.com/index.php/Varadin+Meydan+Sava%FE%FD
August 3, 200619 yr imam jednu drugaricu koja zna...ali ne verujem da bi ti uradila prevod za dz...ako se ipak odlucis za tu varijantu...pisi mi na pm da ti dam njen br.
August 4, 200619 yr Drugarica ti je, a ne bi ti odradila za dz? Alo bre... Nisam video koliki je tekst, ali ako dobro zna turski i ne mora da iscepa knjige za prevod... Od sad cu ja da naplacujem kad preporucim, recimo, Dobriju kako da izvadi bodlju iz noge. Ok, mozda sam reagovao naglo, ali... odradices ti to za dz
August 29, 200619 yr Je l' te jos zanima prevod ili si se snasao/snasla? ---------------- Prevod po naslovima odeljaka: D?şmanla Temas - Kontakt sa neprijateljem İki Taraf Kuvvetleri - Snage dve strane Varadin Meydan Savaşı - Varadinska bitka Damat Ali Paşa'nın Şehadeti - Pogibija Damat Ali Pase Sonu? - Ishod Ako ti treba prevod celog teksta reci. U tom slucaju ces malo sacekati jer tekst nije nimalo lak. Vrvi od arhaizama. U svakom slucaju hvala na sajtu. Ko zna kada bih ga sam nasao.