Jump to content

Featured Replies

Posted

Pa dosao je i taj trenutak da se zakaze "Kafansko vece KPS-a"  :pivoooo:

Mesto i adresa: Kafana RIBAR u Dunavskoj ulici (Novi Sad)

Datmu: cetvrtak 26. novembar 2009.

Vreme: pocetak okupljanja od 19h

A kako cemo se medjusobom prepoznati, nemam pojma  ;)

Ima li zainteresovanih?  :pij:

Ja bih vrlo rado dosao ali ne znam kako cu stojati sa kintom.

Predlazem cvet u levoj ruci kao znak prepoznavanja  flowers::

• Author

Ja bih vrlo rado dosao ali ne znam kako cu stojati sa kintom.

Predlazem cvet u levoj ruci kao znak prepoznavanja  flowers::

Pivo je 80 dinara  :)

A ti ako dodjes sa tim cvetum u ruci ja te castim sa dva piva  :pivoooo:

• Author

Ja predlazem da svako stavi "Politiku" od 22.05.2004. ispod leve miske.

Mora da si se emotivno vezao za neki clanak koji iz izasao tog dana  :roll:  razumem te u potpunosti, pijes il' od srece il' od tuge  pijjj

ja sam za  :D  :pivoooo:

Tebe castim i bez  flowers::  :pivoooo:

Ja bi se dokotrljala iz Bg-a ako ima zainteresovanih da se kotrljaju samnom i da dele troskove za benzin...

mada ja uvek imam drugi prevoz na toj relaciji ako se niko ne pojavi...

drugim recima... racunajte na mene...

Ne bi bilo lose da napravimo neku prezentaciju slikica ili makar razglednica...

;D

• Author

Za sad nas ima 4 koji bi trebalo da dodju i jos 2-oje potencijalnih, ajmo ljudi jos malo pa nestalo...  :pivoooo:

Pa gde nadje 26ti!  :bang: pa covece slava u SILBASU!!! Moram da idem da pijem tamo. A i riblja corba 26og u NSu.

Mene ovakve stvari jednostavno promase. :bang:

• Author

Ako je seoska slava to pocinje bar oko podne, i lepo prvo se veselis na slavi, pa onda dodjes na koje pivo pre koncerta i na kraju uzivas na koncertu  :dance:

Kad pocinje koncert?

Ja bih dosla, ali da stvarno ponesemo neke slicice, ili sta vec kao sto je predlozila CDV.

Sto se tice mesta okupljanja emam nista protiv "Ribara" osim sto je unutra zadimljeno do ludila. Mozda da se negde izmestimo posel okupljanja. Ja nikada nisam isla kod "Dzoa", da li neko zna da li se tamo malo lakse dise? A i ako nas ostane ovako malo prijavljenih moze i kod mene :D Ali onda nista od pusenja nono

• Author

Ja sam raspolozen za sve aktivnosti, samo ja nazalost nemam slicice u fizickoj formi, sve su mi u elektronskoj formi a nemam nameru da vucem laptop u kafanu ;)

Ovo okupljanje je zakazano u Ribaru a posle cemo vec videti sta i kako  :pivoooo:

P.S. I ja mrzim dim iz dna duse (bivsi pusac) :maddd:

Racunajte i na mene, mozda je bolje da idemo kod Dzoa, zbog dima, mada ako ce vec biti kafansko vece, onda je dim nezaobilazan (mrzim i ja dim, da se razumemo).

E dragi moji bivsi pusaci bili mislili ranije,  ako inicijator kaze da nema menjanja mesta sastanka, onda je to to, nadam se da cemo se sledeci put okupljati na nekom "mirisnijem" mestu :)

Nazalost moracu da propustim prvo KPS kafansko vece usled hronicnog nespavanja proteklih dana. Izvinjavam se sto ispaljujem, mnogo sam umoran, polu-mrtav... Zelim vam lep provod, vidimo se na sledecem slicnom okupljanju.  :)

Eh, i meni je zao ali ne dolazim. Potpuno sam zaboravio da danas imam robotiku  :death:

popite ona moja moja dva nesudjena piva, a cvet donosim drugom prilikom  flowers::

• Author

Evo izvestaja sa Kafanske veceri KPS-a:

Okupili smo se u tolikom broju da nije vise bilo mesta u kafani  :roll:

Bila je prava ludinica, jedva sam ustao jutros, jos me boli glava  :death: imam malu rupu u secanju izmedju 11h i dolaska na spavanje (trebalo bi da je bilo oko 2h)  :angel:

Pa na slavi klopanje pocinje oko podne, a oko 20h festa! Ceo dan mi prosao danas u spavanju..... :-[