Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Mama se vratila iz Londona pre neki dan i ostala joj SIM kartica za 077 mrezu sa oko 4 funte kredita. Kako kartica ne bi propala odlucih da je poklonim prvom ko se javi a putuje uskoro u UK :) nije neki poklon ali moze biti korisno nekome ko je u npr transferu ceo dan u londonu ;)

Hej!! Evo, ja na primer, ako ponuda jos uvek vazi :)

Ja krecem za London 18. decembra, tako da bi mi dosta znacilo u svakom slucaju. Javi kad bi ti odgovaralo da se vidimo, posto sam ja iz Nisa, ali dolazim 18tog u bg... blah....

Hvala unapred

Nenad

• Author

Hej!! Evo, ja na primer, ako ponuda jos uvek vazi :)

Ja krecem za London 18. decembra, tako da bi mi dosta znacilo u svakom slucaju. Javi kad bi ti odgovaralo da se vidimo, posto sam ja iz Nisa, ali dolazim 18tog u bg... blah....

Hvala unapred

Nenad

vazi vazi :) nije problem 18og sam u bgu tako da mozemo da se nadjemo - ne nekom od iskljucenja sa autoputa. Posalji mi plan tvog boravka na PM da ne davimo ostale ;)

Kome treba kartica,moze da kupi O2 u konzulatu UK u Beogradu...

to je bas ta kartica koju ja imam i mama je tako kupila - mislim da je oko 400-500 din i nema kredita na njoj koliko sam shvatio.......

Ako u Britaniji pazaris O2  sa 10 funti krede sama kartica je besplatna. Nema svrhe kupovati je u konzulatu i dzabe trositi skoro 5 funti. Poruka za Srbiju je 20 penija ako nekoga zanima.  gent