Posted July 5Jul 5 Planiram kraći odmor (8-10 dana),u septembru,kada su prijatnije t°,manje gužve i cene.Avio prevoz iz Sofije(45-75e,6 dana u nedelji)Temišvar(3 dana u nedelji i nešto skuplje )i BG,gde je baš znatno skuplje.Bar jedna ženska osoba,ako nas je više može i mešovito društvo(možemo da rentamo auto),mada može i javni prevoz,koji je ok.Obilasci okolnih mesta(Alberobelo,Lokorotindo,Monopoli,Polinjano a Mare...) i plaža.Opušteno i bez tenzija😊Isto važi i za Siciliju(Sirakuza,Raguza,Noto,Taormina...)cene prevoza nešto veće i manji broj termina.Koga zanima neka mi se javi.
July 17Jul 17 Author Pozdrav.Što se tiče termina ima ih više.Prvo,kada tebi odgovara?Imaš li fiksne datume odmora?Let iz Sofije je svaki dan osim nedelje.Cene se menjaju,ono što je bilo pre 2 nedelje,sada je drugačije.Kada se kupe karte,javljam jednom Niškom taksisti,koji objavljuje vožnju za taj dan i prikuplja još putnika.Iz Barija bi vozom do Monopolija,koji bi mogao biti baza za obilaske.Zadnja 1-2 dana bi bili u Bariju,obišli ga i ujutro let nazad.Iz Monopolija ima bus do Lokorotinda i Alberobella.Polignano a Mare je u blizini,a i Ostuni nije daleko.Ovo su moja razmišljanja,sve je stvar dogovora.Ako imaš neki predlog,reci.Ako hoćeš mogu da ti ostavim telefon,pa da se čujemo i dogovorimo oko detalja.Poz.😊
July 19Jul 19 Odmor imam od 1.9. Sto znaci da mogu putovati vec od 30.8. to je subota. Volela bi da obidjem, ali vise bi vremena provodila na plazi i u moru. Nisam za to da samo obilazim.
July 27Jul 27 Author .Karte kupljene,Sofija-Bari za 16.9. povratak 25.9.Ima nas dve,gledano neki povoljan renta car,pa da se spustimo do Salenta(Galipoli).Tu bi bila baza,obilasci plaža i mesta ka Tarantu i Santa Maria di Leuka.4- 5 noći.Polazak ka Monopoliju .Usput moguć obilazak Lećea.Iz Monopoliju jedan dan za Bari,jedan za Alberobelo i Lokorotondo,ostalo plaže i Ostuni.Još dve osobe radi podele troškova renta cara.Ukoliko nekome ovo odgovara,neka se javi.