Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

A sta ces. Zabroji se covek sa tim nakovackim ulicama :) Meni je nekako ostalo u secanju da je iza Krajiske (7. ulice) jos jedna. Pogresi covek :) A sad, srecom, imamo rodjenih Nakovcana na forumu, pa nema brige ;)

Greska ti je jel Krajiska nije 7-dma nego 6. ulica  ;) Sedma je Sime Šolaje, cini mi se jer niko ih ne naziva po imenu pa za pola ulica neznam naziv a verujem ni dosta Nakovčana :)

Prosto je neverovatno koliko ima Nakovcana na ovom forumu...  :o

Nista se ne desava oko prelaza, tema stalno na vrhu, a ja se svaki put ponadam nekom pomaku.  :death:

Prosto je neverovatno koliko ima Nakovcana na ovom forumu...  :o

Nista se ne desava oko prelaza, tema stalno na vrhu, a ja se svaki put ponadam nekom pomaku.  :death:

Evo danas nadje ovu vest, nadamo se da ce ovasj put biti nesto od ovog :)

http://www.dj-media.net/clanak/6040/

• 1 month later...

Drzava je dala Kikindi rok od 3 meseca (od marta) da spremi sve potrebno (kontejnere,prosiri puteve i izgradi tranzit put) Ako Kikinda uradi sve to u roku prelaz ce se otvoriti.... Rumuni su vec spremni za to. Inace ne primecuje se neki pomak za ovih mesec dana  :D ... sve stoji :kamp:

Pa dobro u krajnjem slučaju imamo novog člana (ako sam skapirao po nicku ti si iz Nakova) pa ćeš nas updateovati ;)

• 9 months later...
  • Author

Kako stvari stoje sad i da se dogovore da otvore nece biti ko da radi na rumunskoj strani, po'apsili su sve policajce i carinike koji su radili na garanici sa Srbijom, sa sve sefovima i nacelnikom carine  ;D

Ma da, to je stara prica u novom ruhu...a nas voz koji je bio uglavnom prazan (prema Temisvaru) volsebno se napunio ovih dana "putnicima-pusacima"....no , videcemo ...ja sam iz Ki, pa cu imati sveze informacije i pisem odmah.... :mah:

Mene zanima kako je najlakse stici od Novog Knezevca do Temisvara kolima ? Kojim putem i na koji granicni prelaz da se ide ? Nisam iz NK pa uopste ni ne znam koji je tu granicni prelaz najblizi.

Evo ti marsruta: N Knezevac-Sanad-Coka-Mokrin-Kikinda, pa iz Ki, pratis prelaz Srpska Crnja.....od Kikinde-Rusko Selo- Srpska Crnja- Zombolj (Rumunija)-Temisvar

Autom je  najbolja varijanta!

I jos jedna napomena,povodom sverca cigareta....Rumuni ne dozvoljavaju (sada) da se prenose, ne znam da li su tolerantni za neku kolicinu koja je licna , recimo boks,dva!?

(prosle nedelje nasim poznanicima jedva pustili po boks)

Znaci prelaz se zove srpska crnja sa nase strane ? Hvala ti. Ah, sto se tice cigareta, ne svercujem  :LOLLL: Idem malo sa drustvom da osetimo " cari evropske unije "  :LOLLL:

Ma nisam mislila na sverc, nego i da ostali znaju,a pusaci su (jadni mi pusaci), da paze koliko nose....Pa uzivajte..... :party:

• 2 years later...

Iz visedecenijskog zivotnog iskustva,ubedjena sam da je ovo jos jedna informacija gde su se "strane usaglasile o neohodnosti izgradnje....o potrebi...o namerama"..glavne teme nasih politicara,lokalne sapouprave ,te vekikih strucnjaka iz Privredne komore su: Izgrandnja fabrike vode, otvaranje granicnog prelaza Nakovo, o regionalnoj saradnji Kris-Tisa-Moris,banatskoj magistrali...To se vrti vec dvadeset godina.

U sistematizaciji Uprave carina vec deset godina postoji: Sef granicnog prelaza Nakovo,nekolko carinskih nadzornika....Oni postoje samo u sistematizaciju i u resenjima nekolicine dovedenih koji imaju ta resenja,primaju platu,a obitavaju (citaj:'vataju zjale)u Kikindi,Zrenjaninu i Crnji i kao nesto rade!

Ove informacije o sistematizaciji su iz prve ruke,da ne mogu  biti iz "prvije",tako da od tog prelaza nema nista!

Pa nasa drzava se nije potrudila da izda dozvolu kikindskom "Autoprevozu" za relaciju Kikinda-Temisvar (aerodrom),a kamo li nesto vise! Rumuni odradili sve-nasi NISTA!

Izgleda kao i u slucaju sa prelazom Jasa Tomic-Fenj.

Rumuni odradili sve (bar tako kazu),a mi nikako da se resimo da osposobimo to cudo.