Posted April 4, 2010 Naleteo sam na ovaj sajt, pa evo nek se nađe : http://www.apartmentnetzwerk.at/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2010 ovo je fantastično! stvarno super cene i sve! a da ne znaš možda nečija iskustva? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2010 ne znam, stvarno. samo sam naleteo na sajt... ali ako neko ode, neka javi kako se proveo.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2010 Svaka cast za post! Bas mi je to trebalo! Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2010 Niste dobro razumeli...ti apartmani se izdaju najmanje na 30 dana!!Najviše do 3 meseca!! Tražite hostele,to je najbolje,ili ako neko ima više para,ima Hotel Hutteldorfer strasse 89,blizu gurtla je,4 stanice U-bahn U6 od Westbahnhofa i Mariahilferstrasse.Cena je 26 evra noćenje+doručak Švedski sto za jednokrevetnu a mislim da je 42evra dvokrevetna. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2010 Niste dobro razumeli...ti apartmani se izdaju najmanje na 30 dana!!Najviše do 3 meseca!! Odakle ti to? kad na prvoj strani lepo pise : 128 Apartments available from 2 nights ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2010 ja napisala mejl dal može da se dobije apartman na 3-4 noći i kažu može. u avgustu bi bilo oko 67 evra po noći za dvokrevetni aparman ali napisali su mi da je to prosečna cena... možda da ih još malo davim da mi napišu najmanju... ako neko bude pitao nek napiše šta kažu... inače, ne znam dal sam dobro skapirala al avgust im je haj sezone? znači u julu je jeftinije? to sam videla na nekim sajtovima hotela. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2010 Niste dobro razumeli...ti apartmani se izdaju najmanje na 30 dana!!Najviše do 3 meseca!! Odakle ti to? kad na prvoj strani lepo pise : 128 Apartments available from 2 nights ! javi mi se kad dodješ u Beč,evo ti moj broj 0681/105-34-727 pa ću da te odvedem da se lično uveriš...Drugi najjeftiniji hotel je Hotel "Prater",29 evra po noći...a sad dolazi sezona,i biće sve puni,jer Beč ima turista koliko i cela Hrvatska leti!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites