Posted April 16, 2010 Da li je neko raspolozen za putovanje na Ibizu, na nekih 12-13 dana na prelazu izmedju Jula i Avgusta? Tipa sam nasao Hostel za 20ak evra po osobi, i kartu avionom iz Budimpeste za 227e(povratna), sto je dosta povoljno, s obzirom na druge opcije. Do Budimpeste povratna vozom 26e. Imam 21god, drug mi zbog kesa ne moze, pa sam izvisio. Sve ukupno su troskovi oko 500e, jos toliko otprilike za trosenje...hostel je u San Antoniu, najzivljem gradicu na Ibizi, do najvecih klubova (Pacha, Amnesia, Space...) idu Disco Busevi, plaze su cool, provod jos bolji...pa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 Koji je to hostel na Ibizi 20ak evra? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 Ima sigurno, nzm kako se zove, nasao sam ga, link mi je kod druga na lap-topu, uglavnom postoji. Nije nista specijalno, ali za tu cenu je i vise nego dobar u tom periodu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 Naravno, to je super cena. Nisam imao pojma da na Ibici uopšte ima hostela... Aj pusti link kada budeš mogao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2010 Pazi ovako...moja sestra i ja planiramo na Ibicu, ali ne možemo da nađemo ništa za drugu polovinu avgusta (ili se ne trudimo dovoljno ). Ajde pusti taj link ili ako možeš da pomeriš svoj termin idemo zajedno i ne moraš ništa da šalješ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 24, 2010 imas i jeftinijih karata od te, gledaj sve datume moguce na momondo.com recimo luftahsom od 5 do 12 avgusta ti je 150€ iz budimpeste ali ako tako ostajes u hostelu (bez ikakve hrane verovatno) trebace ti vise od 500 evra dzeparca za 12 dana:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2010 Jeste li jos zainteresovani?> ))) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2010 Ja sam bila na Ibici dva dana u junu mesecu i to sasvim slucajno, tj. nasla jeftine karte Trapani-Ibiza-Trapani, gde je cena povratne karte bila 20e! Kao smestaj smo koristili Htl Apartamentos Poseidon I, sobe su sa pogledom na more i ima otv. bazen, inace, htl se nalazi blizu plaze D'en Bossa (do plaze se pesaci ne vise od nepunih 5-10 minuta), u neposrednoj blizini Ibice grada. Od aerodroma je udaljen cca 10tak km, recimo, mi smo platili taxi ispred samog hotela- 11 eura. Nema dorucka, ali zato ima prodavnica koja se nalazi, bukvalno, 30 m od htl/apartmana. Apartman je bio jako veliki i sastojao se od pristojno velike terase, dve sobe sa po dva kreveta, kupatila, kuhinje i dnevnog boravka. Btw mi smo placali 70 eura na dan, bilo nas je petoro a moze da stane i 6oro ljudi. Znaci, 14 e/per person/per day! Ukoliko vas bude dvoje, pretpostavljam da bi cena bila koji cent manja od 20 e. Cene hrane i pica su nize od ocekivano bezobraznih cena. Ja sam se prijatno iznenadila. U prizemlju htl se nalazi restoran sa JAKO pristupacnim cenama i dobrom klopom. Generalno, po gradu, pizze se krecu od 5.5e do 9e, pite i lasagne 6e, japanska hrana cca 10e, sladoled 1-2e, imas masu nekih menija od cca 3e pa navise. Posto smo bili u vreme sv. prvenstva u fudbalu, najskuplji "meni" je kostao 18 e (dobijes XXL picu, 1l koka kole i neku silikonsku fotelju u obliku fudbala) Cene pica su od 2e pa navise. Mojito je kostao, recimo, 8 e, u happy hour-u 5e! Cene suvenira se krecu uglavnom od 5e pa navise, mada ima i za 1e, verovao ili ne! Ima jako lepih majica sa natpisom "Ibica" za cca 5-7 e, sto cenim da je pristojno. Ono sto sam videla je i da su svuda organizovani besplatni busevi do odredjenih klubova. Ono, sto, takodje, moram da primetim je i da je Ibica jako cista i uredna! More je kristalno cisto, cak se vide i skoljke na dnu, plaze su peskovite i uredjene su i odrzavane, kao i klubovi na njima. Grad je, zaista, cist i odise svezinom. Iznenadila sam se brojem aviona, koji konstantno pristizu na ovo malo ostrvo. Bukvalno svaki minut slece po jedan avion! Raspitivala sam se kolika je koncentracija putnika u odredjenim sezonama ali to ni sami mestani nisu znali da odgovore, samo su vikali: "puno!" Ono sto smo obisli za kratko vreme je centar Ibice (grada), zatim stari deo grada Dalt Villa, gde se nalazi i tvrdjava sa koje se pruza fenomenalan pogled na sam grad a takodje i na Mediteran, sa druge strane. Najlepse plaze su Cala Carbo, platja d'en Bossa, Ses Figueretes (isto blizu htl) i Ses Salines. Za klubove, verujem, da ces se i sam snaci Lep provod ti zelim! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 29, 2013 Da li neko ima skorije informacije? Za smestaj,tipa kampa,CS,hostela?Prevoz?Npr. Bg-Dizeldorf-Ibica,Osijek-Frankfurt-Ibica,Temisvar-Milano-Ibica...jos neka kombinacija?Znaci,najjeftinije moguce...Ni period ne biram...Svaki savet je dobrodosao =) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites