Followers 0

Frankfurt!

8 posts in this topic

27.06.2010. u 18:20h stizemo brat i ja u Frankfurt-Hahn, a sledeci let imamo u 21:25h sa Frankfurt INTL aerodroma i moramo da se cekiramo do 20:45h. . .Jedini prevoz koji sam nasla od Frankfurt-Hahn-a do Frankfurt INTL je neki bus koji krece u 18:30h i sedeci je u 19:45h, na prvi ne mozemo da stignemo, a ako idemo drugim ne mozemo da stignemo na vreme, jer on stize u Frankfurt INTL u 21:15h. . .

Koliko moze da kosta taxi? Postoji li neki voz?

Zna li neko kako da resim problem???

Znam. . .Meni su te karte uzeli jos pre dva meseca i receno mi je da se leti iz Frankfurt-Hahn-a do Bremena, i danas kad su mi stigle karte, imala sam sta i da vidim. . . :((

HVALA!!!Nadam se da cu naci nesto. . .

Probajte da stignete na taj prvi bus! Moguce da on i ceka putnike sa vaseg leta, pa tek onda krece. U tom slucaju je izvodljivo. A za slucaj krajnje nuzde, sednes nekim busom do Frankfurta, Kelna, Bona, pa odatle vozom do Bremena.

vidi da li ti odgovara schones wochenende ticket. vidim da putujes u nedelju, tako da mozes da je uzmes za 35 eura, a koristite je ti i brat(moze do 5 osoba). mada, kontam da ce put da traje saaatima i da ce biti presedanja...

Hvala Vam!!!

Nikako sa tim prevozom ne mogu da se organizujem, jer ne stizem na vreme, jedino da uzmem taxi koji kosta 150e. . . :(

Ima li neko od Vas nekoga u Frankfurtu ko bi mogao da nas saceka na aerodromu da nas preveze do drugog aerodroma, platicemo???

Nikako sa tim prevozom ne mogu da se organizujem, jer ne stizem na vreme, jedino da uzmem taxi koji kosta 150e. . . :(

Ima li neko od Vas nekoga u Frankfurtu ko bi mogao da nas saceka na aerodromu da nas preveze do drugog aerodroma, platicemo???

Evo, ja sam pitao poznanika koji tamo zivi...

Kaze da bi mogao u tom terminu da vas preveze, ali i da se ne isplati za manje od 80e.

Meni ne zvuci malo, ali opet ako vam je duplo manje od taxi-ja i ako je bas frka - mozda vredi...u svakom slucaju, ako ste za, javite, pa da vas spojim ;) !