September 2, 200619 yr Jel to,.. mogu ja da imam svog para...?? Posto ja imam,...valjda - ako se usudi sa mnom hoditi, .. . .
September 2, 200619 yr jao, kako cu da uzmem bolovanje na poslu koji jos nemam!!! odracu vas sve! idem da vezbam do telepa danas po mraku.
September 3, 200619 yr prijavljujem se i ja ovoj blesavoj utrci...ako me primate:)...ali ja izgledam strasno tako da bi ipak zelela neku devojku za partnera
September 3, 200619 yr i baj d vej...zasto novembar?...moze kraj septembra...ili oktobar....sto da cekamo kisu i hladnocu?
September 3, 200619 yr Author kako stvari stoje, ovo je spisak ljudi koji ce ucestvovati u ovoj nasoj trci. narastao je skoro do dvadeset, ako sam nekog zaboravio, neka vice, ima sanse da bude jubilarni prijavljeni 01. poletarac 02. Sunrise 03. rayuela 04. chivitli 05. spavac 06. marko petrovic 07. alley 08. rastko? 09. kika_vts 10. popara 11. omu 12. blueGIRL 13. Oh,my 14. nera 15. jovan 16. manja 17. marija 18. dixy 19. bane (moj stop partner do blistoka, ne boravi previse po netu, ali je od ljudi sto ne odustaju) ono sto sad treba da uradimo je da se jedan dan u septembru sastanemo i ugovorimo okvirne datume, propozicije i sve ostalo. mislim da je doslo vreme i za neku akciju travelersa u beogradu (ili makar van ns-a , pa bi mogli da uklopimo sve to sa nekom setnjom/klopom, na avali npr, ako ste za. eto, javljajte se sa idejama, pa se vidjamo @dixy: mislim da ima ljudi koji imaju ispitne rokove, koji se zavrsavaju tek u oktobru. naravno, oko svega cemo se dogovoriti na sastanku - ko zna, mozda odmah krenemo
September 4, 200619 yr Ja odmah da javim kada ne mogu- od 14-16 sam u Pragu, a 25. imam strasno vazan ispit! Bas sam zahtjevna! :-D
September 4, 200619 yr I ja bih sad, ali bolje da prodje prvo oktobarski rok Novembarski ce da se strpi zbog tog vikenda.
September 4, 200619 yr e, da to moze za vikend isla bih i ja... mislim da ne moze manje od 6 dana da traje cela expedicija. sta kazu strucnjaci?
September 4, 200619 yr Author 4 dana bi moglo, ako samo odete, zapljunete se, i vratite se za vikend, jedino ako se posluzite avionom
September 4, 200619 yr Meni je preostalo jos nekih 6 slobodnih dana za ovu godinu tako da bi molila drugare da se tacan dan polaska objavi minimum 10 dana unapred. Meni bi najvise odgovaralo da je pocetak neka subota prepodne ili petak posle pet casova
September 4, 200619 yr a drugari i drugarice, da li vam je palo na pamet da ce satnica da se menja, pa ce mrak da pocne da pada oko 17h najkasnije i da ce verovatno da pada kisha non stop, i da bude srednje hladno =]
September 4, 200619 yr Ja znam ali mi ne smetaju takvi vremenski uslovi... Da je leto i teperatura 35 ne bih isla. Nisam neki ljubitelj leta.
September 4, 200619 yr Meni sasvim odgovaraju hladniji vremenski uslovi, ali pretpostavljam da ce biti barem jedna relativno suncana sedmica, u toku 20 dana, ja ne namjeravam da ostanem samo 4 dana. Cemu onda sve, trka do istanbula je super, ali necu trku po istanbulu. Hocu da vidim i Sofiju kako treba, i jos neki grad, selo usput! Zato mi se i ide tako kasno, da nemam nikakvih obaveza. Volim avanturu, ali hocu i da vidim, i cujem, i dozivim, pa makar i padala j....a kisa! Nadam se da se niko nece osjetiti uvredjenim, posebno oni koji su vezani ... poslom, itd. Ja ipak moram imati vizu, po koju moram barem 2 puta putovati do sarajeva, i trpiti ispade nekakvog retardiranog tipa na ulazu u ambasadu! U osnovi parovi i treba da se formiraju prema srodnim planovima!
September 4, 200619 yr Imam jos jednog potencijalnog zainteresovanog, radi se o mom (zenskom) partneru u do sada jedinoj autostoperskoj avanturi (Hrvatska).. Lepa je : ). Da li ide sigurno ili ne znace do vremena kad se budemo sastali za konacan dogovor.. Eto.. :-D
September 5, 200619 yr Pa je li trka do tamo, ili do tamo i nazad? Ako je i start i cilj u Beogradu, npr. - pa onda cu prvo pobjediti, pa onda ici uzivati!
September 5, 200619 yr kao sto pise u naslovu- Rat (hitchhike) race do Istanbula! za posle je manje vazno, ostani ti dokle hoces.
September 5, 200619 yr Pa dobro veseli ljudi...ajde sad da se dogovaramo kad ce se dogovaramo!!!.. UZIVO !! ( To ce morati iz nekoliko puta....sve mi se cini..)
September 5, 200619 yr Pa s obzirom da se svaki put napijemo kad se vidimo a pod uticajem alkohola dogovaranje malo teze ide... :-D moracemo vishe puta da se nadjemo... ali ako se pre toga dogovorimo da ne upotrebljavamo alkohol ondak cemo se lako dogovoriti za nekih pola sata! Ma mi volimo da se sastajemo!!! :-D S obzirom da je poletarac postavio temu mislim da je na njemu i na ljudima koji su ovo osmislili zajedno sa njim da postave pravila! :-D
September 5, 200619 yr ali ako se pre toga dogovorimo da ne upotrebljavamo alkohol ondak cemo se lako dogovoriti za nekih pola sata! Mislis da bi neko dosao onda? A i da se ne lazemo, znamo se Ja sam ipak za varijantu da se vise puta sastajemo
September 5, 200619 yr nije uopste toliki problem u kishici i ladnoci, nego u kratkim danima. to je jedino sto se cini kao nezgodancija za celu ovu avanturu.
September 6, 200619 yr Author kraci dani jesu mala nezgodacija, ali sa svim tim cemo izaci na kraj, bar neki od nas, nadam se
September 6, 200619 yr Pa kada? Ovaj vikend... ili ... Meni treba da znam barem dva dana unaprijed, jer do NS mi treba barem 5 sati