Posted July 10, 2010 Da li zna neko gde mogu u Beogradu da se nabave male i jeftine kabanice? Ili bilo sta slicno sto moze da zastiti od letnje kise. Neko je pisao da moze da se nadju na OMV pumpama, ali to ga vise nema. Hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2010 Kod kineza za 200-300din jedino ako je kabanica neka ultra mega giga fancy onda moze da ide i do 500din Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2010 Nasao sam u "Uradi sam" na Novom Beogradu za 650 din. To je neka "radna" postavljena kabanica. Mala je i bolja od kineskih. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 Moja kineska šljaka, još uvek je čitava, čak i posle 3 kiše! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 Ima i u Forexu ako se tako zove radnja, iza novog Merkatora. Prodavnica ribolovacke opreme... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 Radnja se zove Formax Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2010 Imao sam ja tu iz Uradi sam... Teska ko crna zemlja. Iz iskustva mogu reci da je vise za zimske uslove. Za neke mecave i slicno. Idem ja putem, pada kisa po meni... Idem tako, znojim se pod onom plastikom i nesto razmisljam... mokar od kise ili od znoja isto mi dodje... Bolje kiobran da sam imao... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites