bee beep

Members
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

About bee beep

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nazalost, nisam uspeo preko chata da dobijem ljude iz Air Asia. Zato sam se posvetio dobroj pripremi dokumentacije za odlazak u Ambasadu Malezije u Beogradu. Spisak dokumnata imate na sajtu ambasade. Meni je potrebna viza sa vise ulazaka. Dobio sam je bez problema uz trajanje od 3 meseca i mogucnost ostanka od 30 dana u jednom navratu. Pored avionskih karata i rezervacija smestaja, razradio sam dobro pismo o namerama posto cu provesti i neko vreme u Singapuru. To pismo je bitno ako kopnom ulazite/izlaite iz Malezije ka Singapuru ili Tajlandu. Dodao sam i da zelim da posetim neki zabavni p
 2. Izgleda da cu morati da trazim malezijsku vizu sa vise ulazaka. Air Asia je uvela Fly-Thru sistem da ako imas vezane letove mozes da prodjes bez viza. Iz nekog razloga, moj slucaj ne posmatraju kao vezani let. Dali su mi razlicite PNR brojeve letova. Na to sam sada obratio paznju. Javicu kako sam prosao sa Air Asia-om i u malezijskoj ambasadi. Bice bitno i nekom drugom. Hvala vam!
 3. Nasao sam let iz Makaa ka Singapuru sa layoverom od 6 sati na Klia 2 (terminal na aerodromu Kuala Lumpuru za loukostere) preko noci. Let je preko Air Asia. Da li mi je potrebna malezijska viza ili mogu tih 6 sati da provedem u tranzitnoj zoni? Hvala vam!
 4. Kako si? Da li planiras neko novo putovanje? :smile:

  1. blizanci

   blizanci

   Hej, ćao, Borise,

   Dobro sam, hvala na pitanju, kako si ti? Što se tiče putovanja uvek nešto planiram, ali slobodnog vremena mi hronično fali. Baš sam skoro gledao povoljne ponude sa Polskim busom po Istočnoj Evropi, a tu je i Putnička škola u Letoniji, pa bi to bilo lepo spojiti. Imaju i povoljne karte do Maroka u junu, ma svašta nešto... Voleo bih da probam putovanja biciklom, ali tek za to treba više vremena.

   Šta ima novo kod tebe, imaš li ti šta u planu za put?

   E da, jesi čuo da ima e-viza za Iran? Ne znam još da je neko na taj način aplicirao, ali bi bilo dobro zaživi.

 5. Napisite ponovo koji je dinarski racun za donacije. Ne koristim pejpal. Hvala vam!
 6. Sad po prvi put iz nekog razloga sve dobro radi. Na telefonu. Ne prijavljuje nikakvu gresku. Izbacivao je beli ekran sa samo jednom recenicom gde je prijavljivao gresku.
 7. Da li si bio u nekom restoranu, poslastičarnici i sl. vrednim pomena?
 8. Chi, Treba jos jedna ispravka. Kada zelim iz brousera na telefonu da kliknem na poslednju poruku na nekoj temi direktno sa pocetne stranice foruma prikazuje mi gresku. Slika na linku pokazuje pri cemu mi pokazuje gresku. https://postimg.org/image/ma1kkmv91/
 9. Danas sam uplatio moju skromnu donaciju. Zelim vam svima dobru zabavu!
 10. Da li bi mogao neko da potvrdi postojanje ovog dinarskog racuna kako bih mogao da doniram?
 11. Hvala na brzom odgovoru. Stigao mi je mejl sa molbom za donaciju preko PayPal-a, ali bi to u mom slucaju potrajalo. A ako Skoli ne treba novac usmericu novac vec negde drugde.
 12. Da li se moze donacija za ovogodisnju Putnicku skolu uplatiti u dinarima tj. na dinarski racun? Znacilo bi mi.
 13. http://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/platne-kartice/on-line-kupovina-/cap-servis.875.html Ovde je opisano kako korisnici kartica banke Inteza u Srbiji mogu resiti problem 3d zastite.
 14. Da, radi. Bio sam juce. U pitanju je kafic i isto izgleda kao ranije. Sada se pored nalazi dobra arapska brza hrana.
 15. Imam problem svaki put kada zelim da se ulogujem a da pri tome ne zelim da mi komp zapamti lozinku.. Nakon unosa imena i lozinke nista se ne desava. Ne prijavljuje ni gresku. Mejutim, kada stavim da zelim da je sacuva iz prve me uloguje. Da li i drugi imaju takav problem?