Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Da li neko zna neki privatni smestaj (apartman, studio, soba sa kupatilom) u Grckoj (severni deo). Treba mi nesto jeftino, nikakav luksuz, samo da je cisto i da ima svoje kupatilo. Isla bih sama, treba mi ODMOOOR!!!

Диш' сама? :)

Чуо сам да је Грчка мање-више празна, нема Енглеза и Шваба, па да има и на блеф.

• Author

Ocu da odmorim glavu...  :music: Mislis da moze na blef? Ima neko da zna kakve su cene kad se ode tako? Mislim cene smestaja :D

Зависи од дела сезоне и за колико особа :) Наравно и од попуњености капацитета. Претпостављам да је на северу 12-15 еур, али нисам био на северу нигде, знам да су цене на Крфу 25-40еур за двокреветни апартман. :)

Ako ces u septembru, najbolje preko agencije, das 60-70 evara za sve i ne mislis. Jeftiniji smestaj od tog, tesko da ces naci. U stvari, daces malo vise, ako hoces da si sama u sobi. I lepo nadjes neko izolovano mesto i milina!

Ako odbijes autobuski prevoz i ides sopstvenim, moze se naci u drugoj polovini septembra smestaj za 19 evra, 9 nocenja, pa gde to jos ima??

• Author

Da, samo sto ima jedan detalj - radim u skoli, krecu djaci 1. septembra, krecem i ja :D

Ја идем на Крф око 1. августа и то колима. Проблем је што не знам колико ћу места имати и да ли ћу имати, али знаћу за који дан, тако да можемо поделити трошкове за превоз. :) Ако будем ишао, а буде места, јављам ти на време, ако наравно хоћеш на Крф. Е сада, пошто возим релативно мали аутомобил, важни су габарити сваке особе, јер двоје нестандардних на задњој клупи има да се гужва. :)

• Author

Hvala ti mnogo, ali nesto mi je daleko Krf, nisam mislila cak tamo da idem. Hvala ti svakako i lep provod!

takodje me zanima pomenuta varijanta....ako odem u sopstvenoj reziji u Grcku okolina Soluna...da li moze da se nadje jeftin smestaj za jednu osobu....