Posted July 13, 201015 yr Da li neko zna neki privatni smestaj (apartman, studio, soba sa kupatilom) u Grckoj (severni deo). Treba mi nesto jeftino, nikakav luksuz, samo da je cisto i da ima svoje kupatilo. Isla bih sama, treba mi ODMOOOR!!!
July 13, 201015 yr Диш' сама? Чуо сам да је Грчка мање-више празна, нема Енглеза и Шваба, па да има и на блеф.
July 13, 201015 yr Author Ocu da odmorim glavu... Mislis da moze na blef? Ima neko da zna kakve su cene kad se ode tako? Mislim cene smestaja
July 13, 201015 yr Зависи од дела сезоне и за колико особа Наравно и од попуњености капацитета. Претпостављам да је на северу 12-15 еур, али нисам био на северу нигде, знам да су цене на Крфу 25-40еур за двокреветни апартман.
July 13, 201015 yr Ako ces u septembru, najbolje preko agencije, das 60-70 evara za sve i ne mislis. Jeftiniji smestaj od tog, tesko da ces naci. U stvari, daces malo vise, ako hoces da si sama u sobi. I lepo nadjes neko izolovano mesto i milina! Ako odbijes autobuski prevoz i ides sopstvenim, moze se naci u drugoj polovini septembra smestaj za 19 evra, 9 nocenja, pa gde to jos ima??
July 13, 201015 yr Author Da, samo sto ima jedan detalj - radim u skoli, krecu djaci 1. septembra, krecem i ja
July 13, 201015 yr Ја идем на Крф око 1. августа и то колима. Проблем је што не знам колико ћу места имати и да ли ћу имати, али знаћу за који дан, тако да можемо поделити трошкове за превоз. Ако будем ишао, а буде места, јављам ти на време, ако наравно хоћеш на Крф. Е сада, пошто возим релативно мали аутомобил, важни су габарити сваке особе, јер двоје нестандардних на задњој клупи има да се гужва.
July 14, 201015 yr Author Hvala ti mnogo, ali nesto mi je daleko Krf, nisam mislila cak tamo da idem. Hvala ti svakako i lep provod!
July 15, 201015 yr takodje me zanima pomenuta varijanta....ako odem u sopstvenoj reziji u Grcku okolina Soluna...da li moze da se nadje jeftin smestaj za jednu osobu....