Jump to content

Featured Replies

jebote, kako si ovo iskopao?!

odlichan sajt, a ovaj tekst me bash bacio u razmishljanje :)

• Author

A evo sta zatekoh na istom sajtu :

Online korisnici aktivni u poslednjih 15 minuta:

* blueGIRL

lol::

Mala , brza si ...

Jes sajt je bas zanimljiv, a i Kika nam se nije hvalio da je pisao neke izvestaje tamo... c c c  :-D

:mrgreen:

Evo da se pohvalim ... ja sam jedan od administratora reanimacije. Par mojih drugara su dosli na ideju da naprave sajt sa sloganom "probudite se iz mrtvila"! Ima zanimljivih textova sa o svemu i svacemu a ja bi trebao da pisem o sportu ali nazalost napisao sam samo text o velikom Seni! Nekako me mrzi da pisem. I oni, kao i svi sa STa cekaju i moj putopis sa SPa ... bice bice! Uzivajte u reanimaciji!

pa sta cu ... svideo mi se sajt... i ima masa matematicarskih stvarcica na koje sam morala da bacim odgovor...

:hihi:

ma ima to i kod nas u srbiji, na nekom putu pored Dimitrovgrada, ili to beshe Pirot, bilo je sto puta na televiziji, TV5 je naravno napravila epizodu Promaje tamo, i tako. ishli ljudi da vide, da gledaju, da mere, pushtali kola.. Chak je i taj prof. Vorguchic (spomenut na Reanimaciji u nekom od odgovora) ishao da meri, bazdari, sta li vec..

I tako, bilo zanimljivo neko vreme, pa sad valjda nije vishe.

Taj fenomen ima i negde u Portugaliji. Secam se da sam gledao na tv-u i dali su neko objasnjenje, ali zahvaljujuci mom kokosijem pamcenju, veze nemam o cemu se radilo :-D

:LOLLL: da, kokosje pamcenje je i mene sprecilo da se upustim u raspravu i napomenem da je o tome pisano u zabavniku pre godinu, dve, cak je dato i neko objasnjenje, ali ne mogu se setitiiiiiiiii!  :cryy:

Taj portugalski fenomen je u gradu Bragi (ili njenoj okolini). Kada je prosle godine Zvezda igrala tamo, na SOS kanalu su, uz sportske informacije, jedan deo reportaze posvetili i tom fenomenu.

• 2 months later...

O www.reanimacija.com je već bilo reči na ovom forumu ... ja sam ... iznerviran od strane jedne devojke poku?ao da napi?em obja?njenje za?to volim fudbal i da to ne znači da nevolim nju! Koga interesuje neka ode da pogleda. http://reanimacija.com/node/475 ovo bi trebao da bude direktan link ... a ako ne funkcioni?e ... pa već ćete naći neku zanimljivu priču.