Jump to content

Featured Replies

Posted

Ovako,moja supruga je u Americi,dobija drzavljanstvo pocetkom sl.godine,uredno smo vencani ali kod nas,ja sam predavao za turisticku vizu 2 puta medjutim bio sam odbijen bez ikakvog obrazlozenja,u stvari obrazlozenje im je  da moramo da sacekamo da supruga dobije status!

Supriga treba da se uskoro porodi,DA LI POSTOJI NEKA MOGUCNOST DA JA DOBIJEM NEKAKVU VIZU MAKAR I NA NEDELJU DANA samo da vidim dete ,i kome da se obratim,ako neko zna bio bih mu jako zahvalan...

ili makar neki savet...

Ako tvoja supruga ceka drzavljanstvo to znaci da ona vec ima green card a to znaci da ako ste vi vencani i ti po automatizmu treba da imas temporary green card.

• Author

da ona ima green card vec par godina. sta mi ti predlazes da uradim?????

hvala ti puno sto si se javio

• Author

ok,procitacu ,moja supruga jos ovek nema drzavljanstvo,sli ima green card,a reci mi znas li ti advokata koji bi to mogao da resi,da mi preporucis nekoga....

Ne znam licno nijednog, drugar je uradio H1B preko ovog advokata pa probaj da kontaktiras mozda ti moze pomoci. Njega je kostalo oko 2500usd. Advokat je u New Yorku ako se nevaram.

(212-760-0265 Ext 227 and mob: 917-767-3103- SALA)

• Author

da neznas kome bih mogao ovde da se obratim...hvala ti puno,nemas pojma koliko si mi pomogao,evo  ti moj mail ,ja sam iz cent srbije ako ti neto treba slobodno javi ,ili ako nekada budes u San Francisku,javi se obavezno

[email protected]

U Srbiji na zalost nemozes nikome da se obratis, u Srbiji se samo izdaje viza a tebi prvo treba status koji izdaju institucije iz USA na osnovu koga ces traziti vizu. Jer USA viza sluzi samo za ulazak u zemlju a sve ostalo se regulise preko statusa.

Bice mi drago ako sam ti pomogao. Ako ti ove infromacije budu koristile i odes u USA upalti neku donaciju za Klub Putnika Srbije u dolarcicima  ;)

Srecno :)

Bice mi drago ako sam ti pomogao. Ako ti ove infromacije budu koristile i odes u USA upalti neku donaciju za Klub Putnika Srbije u dolarcicima  ;)

Ako mu ostane ista posle advokata :)

Dobar....  :LOLLL:

Dobar....  :LOLLL:

Na zalost i istinit. Ali ko zna mozda mu advokat vrati 10-15usd kusura ;)