Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

koliko uopste traje vremenski taj deo spustanja tj dok ste na camcu

Kad je visoka voda, tj brza spust traje oko 4 sata, leti kada padne voda i do 5 sati.

da li je treca nedelja aprila rano/hladno za rafting? koju reku preporucujete pocetnicima?

kako se uopste ide na rafting, mora sa nekom organizovanom grupom, itd?

dajte neke kontakte, info, itd.

izvinjavam se na laickim pitanjima  :-[

da li je treca nedelja aprila rano/hladno za rafting? koju reku preporucujete pocetnicima?

kako se uopste ide na rafting, mora sa nekom organizovanom grupom, itd?

dajte neke kontakte, info, itd.

izvinjavam se na laickim pitanjima  :-[

Po meni, rano i prerano, pogotovo za pocetnike. Za preporuku, ako mene pitas Tara, imas naravno i Lim koji isto nije los, ali dosta kraci od Tare i sa manje bukova a za dalje po bivsoj jugi, Una, Neretva i nesto gore u Sloveniji.

Da ides na rafting mozes sama sa svojim drustvom ako kontaktiras neki od sajtova ili preko neke agencije, sada ih imas na svakom cosku koje se "bave raftingom".

Ja sam uvek i uvek cu, sam organizovati rafting za svoje drustvo, doduse sada je to sve vec uigrano samo treba da javim broj ljudi koji dolazi i to je to.

Kontakte necu ovde ostavljati da ne ispadne da nekoga reklamiram.

Ako te jos nesto zanima, pitaj tu sam do kraja maja a onda ode na rafting :)

• 1 month later...

Evo da dam i u detalje ako nekoga zanima sta i kako.

Mi smo dogovorili rafting za 1-3. Jun (petak - nedelja). Krecemo oko podneva, da bismo bili u Foci oko 4-5 popodne. Ide se vlastitim kolima, gorivo delimo, tako da ta stavka nije preterana.

U Foci, posle kraceg odmora, kafice itd, kupujemo pice u diskontu i lagano krecemo na kamp koji je na Bastasima, 15km udaljen od Foce. Gosti smo kod gazda Mate, na njegovom kampu, i posle "zaduzivanja" bungalova sledi vecera i vreme sporta i razonode.

Sutradan ujutro posle dorucka uzima se oprema za rafting i kombi nas prevozi do rejona Brstanovice odakle se krece na sam rafting. Sam spust traje oko 4 sata, ali kod nas se to otegne i na duze posto volimo da stajemo na svaku plazu itd.

Po povratku u kamp ceka nas rucak, posle rucka ko zeli moze da odmori, a ko zeli moze da proseta po prirodi. Nakod vecere je opstenarodna zurka i tako to.

U nedelju posle dorucka, placamo aranzman, pice koje smo popili na kampu, pozdravljamo se sa domacinima i put pod noge lagane.

Cena aranzmana (ovaj koji ja praktikujem vec godinama je 65 eura), i u to je uracunato dva nocenja, pet obroka, spustanje niz Taru, crnogorske takse itd.

Obicno nas ceh na sanku izadje jos po15-20 eura po osobi, tako da je celokupan trosak oko 100-105 eura po osobi za sve.

Eto ako nekoga zanima moze da nam se prikljuci, a ako ne evo i Matin sajt pa mozete da pogledate i neke fotke.

http://tararaftingmata.com/

Jos jedna napomena, ja ovo ne radim komercijalno, nemam procente, dilove itd. Jednostavno ja sam veliki zaljubljenik u prirodu, pogotovo reku Taru tako da pokusavam da sto vise ljudi animiram da odu i vide je, pogotovo oni koji to do sada nisu uradili.

Ako je neko zaiteresovan, neka se javi ovde ili preko PM pa cemo se dalje dogovarati.

Eto toliko i pozdrav svima

• 4 weeks later...

Odlično!!  :D

Dolazimo sutra moj momak i ja, idemo kolima iz Niša, pa ako je još nekome do prevoza da se zna da imamo mesta...

Pozdrav, do sutrašnjeg viđenja!  :mah:  :kamp:

• 1 year later...

Evo malo da ozivimo ovu temu,

primakao se rafting i za ovu godinu, krecemo u petak, nadamo se dobrom provodu, kao i uvek :)

Ovo pisem cisto iz razloga sto ne mogu iscekati, tako da izvestaj kako je bilo dobijate po povratku.