Posted November 11, 201014 yr Zdravo! volela bih da upoznam ljude koji rade od kuce kao i ja, i slobodni su da putuju na duze, nas zakon mislim da dopusta 3 meseca u cugu.. npr, iznajmiti negde stan na tih par meseci i raditi odande i obilaziti pozdrav Lidija
November 14, 201014 yr Podsetilo me je ovo na jednu temu koju smo imali pre nekog vremena, pogledaj je malo, možda nađeš nešto zanimljivo: https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2784.0 A čime se ti baviš, ako nije tajna?
November 15, 201014 yr Evo da se i ja pridodam listi onih koji rade od kuce, a istovremeno i zainteresovanih za iznajmljivanje stana u nekom gradu anywhere Pozeljno bi bilo da je u Evropi, barem u narednim mesecima.
November 19, 201014 yr Author Cao Lazare, hvala puno za link pogledacu sve detaljno. Radim u jednoj IT internacionalnoj firmi, do nedavno sam odrzavala lokalni sajt i onda odjednom slucajno presla u jedan centralni tim i na taj remote nacin rada. Cao Pretender, odgovorila sam na message. pozz Lidija
November 21, 201014 yr Author Cao Lazare, procitah ovu temu sto si postovao, ovog lika sto optuzuje forumase da lazu, smesan je.. ne znam doduse kakve veze ima sa mojom temom al ne mari;) hvala i pozz Lidija