Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jutarnja kafa

Featured Replies

temisvar.jpgKada sam otvorio vrata, ušao sam u malu prostoriju. Tu videh nekoliko rafova i polica, ako tako mogu da se nazovu, na kojima je verovatno zaplenjena roba. Ona sitna, ništa krupno. Pored tih par rafova je i nekoliko rumunskih carinika ili policajaca...

Autor: Predrag Komazec (kompe)

Pročitajte ceo tekst

Kratko, jasno. Izlgeda da je najbolje odma' reci "nema" :). Jos jedna super pricica u inace genijalnom blogu...

Ja sam nedavno prelazio tu granicu peshke, sa rancem, i nashi i rumunski carinici su imali identichna pitanja i reakciju..

"Kuda?"

"U Bilbao"

"Peshke?"

"Pa da..."

"Onda nemash cigare...ajde..."

:)

Kroz mali otvor kućice carinika zapažam buljave oči na telećoj glavi
Listanje po papirima od kola, prstima neobične debljine koji su podsećali na ćevape, je kratko trajalo.

Ovoga puta dobih dva blagoteleća pogleda - jedan ka kafi, a drugi ka meni.

]

Svaka ti cast na stilu pisanja, cinizam i ironija "pršti" na sve strane. Ipak, jedna stvar me zanima... kakvim si pogledom ti njega pogledao?

Kazes, put za Italiju sve cesce ide preko Rumunije. Mozda,ali to u slucaju kada  :yok: . Ja za Italiju obicno putujem (vozim) kroz HR i SLO .

Pa ne bi um dao kafu ni mrtav! Mozda bi mu kupio i pljunuo pre nego sto bi mu proturio kroz prozorce.

Hvala za komentare, pogotovo sto mi je ovo prva prica koju pisem u zivotu, pa je lepo kad dobijes 'feedback'.

@travelman: Drago mi je da u tekstu prepoznajes bilo kakav stil(zbog gore pomenutog razloga) :), a sto se tice pogleda...pa nemam pojma, ne mogu da vidim svoj pogled ;) mozda ovako nesto  ::crazy:

:D ha ha, onda si jos i dobro prosao, mogao je da te vrati zbog tog pogleda :D Mozda pre ovako  nono
  • 2 weeks later...
:):):)
  • 3 weeks later...

Pa ne bi um dao kafu ni mrtav! Mozda bi mu kupio i pljunuo pre nego sto bi mu proturio kroz prozorce.

даааа..а знаш где би онда отишао??Рикверц)))))