November 22, 201015 yr Kada sam otvorio vrata, ušao sam u malu prostoriju. Tu videh nekoliko rafova i polica, ako tako mogu da se nazovu, na kojima je verovatno zaplenjena roba. Ona sitna, ništa krupno. Pored tih par rafova je i nekoliko rumunskih carinika ili policajaca... Autor: Predrag Komazec (kompe) Pročitajte ceo tekst
November 22, 201015 yr Welcome to the club I ja sam imao "divno" iskustvo sa rumunskim carinicima (ili bolje reci lopovima). :maddd: Ako neko zeli da ih prijavi zbog ovoga ostavio sam informacije na ovoj temi: https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=4557.0 To nisu ljudi to su gnjide
November 22, 201015 yr Kratko, jasno. Izlgeda da je najbolje odma' reci "nema" . Jos jedna super pricica u inace genijalnom blogu...
November 22, 201015 yr Ja sam nedavno prelazio tu granicu peshke, sa rancem, i nashi i rumunski carinici su imali identichna pitanja i reakciju.. "Kuda?" "U Bilbao" "Peshke?" "Pa da..." "Onda nemash cigare...ajde..."
November 23, 201015 yr Kroz mali otvor kućice carinika zapažam buljave oči na telećoj glaviListanje po papirima od kola, prstima neobične debljine koji su podsećali na ćevape, je kratko trajalo. Ovoga puta dobih dva blagoteleća pogleda - jedan ka kafi, a drugi ka meni. ] Svaka ti cast na stilu pisanja, cinizam i ironija "pršti" na sve strane. Ipak, jedna stvar me zanima... kakvim si pogledom ti njega pogledao? Kazes, put za Italiju sve cesce ide preko Rumunije. Mozda,ali to u slucaju kada . Ja za Italiju obicno putujem (vozim) kroz HR i SLO .
November 24, 201015 yr Pa ne bi um dao kafu ni mrtav! Mozda bi mu kupio i pljunuo pre nego sto bi mu proturio kroz prozorce.
November 25, 201015 yr Hvala za komentare, pogotovo sto mi je ovo prva prica koju pisem u zivotu, pa je lepo kad dobijes 'feedback'. @travelman: Drago mi je da u tekstu prepoznajes bilo kakav stil(zbog gore pomenutog razloga) , a sto se tice pogleda...pa nemam pojma, ne mogu da vidim svoj pogled mozda ovako nesto
November 26, 201015 yr ha ha, onda si jos i dobro prosao, mogao je da te vrati zbog tog pogleda Mozda pre ovako
December 29, 201015 yr Pa ne bi um dao kafu ni mrtav! Mozda bi mu kupio i pljunuo pre nego sto bi mu proturio kroz prozorce. даааа..а знаш где би онда отишао??Рикверц)))))