Posted December 3, 201014 yr Ок, можда је рано да постујем сада ово питање тек за јануар, но добро: да ли неко можда планира да проведе неки викенд у јануару, после празника, у овим градовима, а нема/тражи друштво (као и ја)? нпр, 15-16, или 22-23? с тим да би овај румунски трип можда био Темишвар-Букурешт-Констанца, ако мислите да је то могуће за продужени викенд, 3-4 дана? неки предлози шта обићи?
December 4, 201014 yr Ja sam za Temisvar. Kako ides? Videcu za Solun, neznam koliko bi kostalo, a ide mi se i tamo na vikend.
December 5, 201014 yr Author хеј, одлично, свиђа ми се како размишљаш.... .gif' alt='::'> мислим да је воз ОК решење, узео бих флекси за маторе - 90е, па таман да то искористим и за Т-ники.... у вези са смештајем - не знам шта ти мислиш, можда ЦС у Темишвару, хостел у Грчкој? или како већ.... спреман сам за сваки договор...
December 6, 201014 yr CS svuda. koliko se krece hostel u Solunu? Bitno mi samo da se dogovorimo za termin, pa da znam da se organizujem, a idem svakako.
December 6, 201014 yr Author хеј, ок, може сваки договор, јануар ми је још увек веома флексибилан за све договоре, значи петак поподне нпр. - понедељак, а можемо прво у Т-ники, а касније у Темишвар.... како теби одговара?
December 16, 201014 yr Ja bih uzeo Balkan Flexipass, pa bih ga iskoristio i za Solun i za Temisvar. Da li imas neki red voznje, ja na sajtu ne mogu da nadjem nista?
December 16, 201014 yr http://212.62.59.16/red_voznje1/rv_naslovnasrb.htm Tu idi na stanicni red voznje i za pocetnu stanicu stavi Beograd. Inace, za Solun voz ide u 07:15 i 21:15, a za Temisvar (Bukurest) u 15:50.
December 16, 201014 yr Author узео бих флекси за маторе - 90е, па таман да то искористим и за Т-ники.... то сам већ рекао.... (: да, Ела је у праву: 361 BEOGRAD - TIMISOARA 15:50 - 20:55 ) (05:05 сати) 335 BEOGRAD - THESSALONIKI 21:15 - 12:42 (15:27 сати) ок, Скауте, неки предлози за термине са твоје стране
December 28, 201014 yr Author хммм, онда Флекси за Т-ники отпада.... а као и обично, на сајту наших железница о томе ни словца.... управо сад позвах станицу, и на моје питање да ли се укидају возови за Грчку, жена одговори, цитирам: "таман посла, до децембра 2011. и по новом реду вожње остају два поласка - 07:50 и 21:15"... можда су ово "српски" возови, који нису укинути.... али, ево проверићу то и лично - у четвртак ћу чекати ноћни воз за Будимпешту, који иде у 21.25, и баш ћу да обратим пажњу јел отишао и тај за Грчку.... па јављам...