Posted February 25, 201114 yr Da li iko moze da me posavetije gde mogu da se nadju povoljni apartmani u Becu na 5 - 6 dana? Kolika je prosecna cena apartmana (za dvoje) po noci? Interesuje me termin oko Uskrsa.
February 27, 201114 yr Author Hvala Koga zanima da ide avionom do Beca, postoji Austrian Airlines promocija, povratna karta za 70 evra. Isto koliko i bus
February 28, 201114 yr Hvala Koga zanima da ide avionom do Beca, postoji Austrian Airlines promocija, povratna karta za 70 evra. Isto koliko i bus A od kada do kada je ta promocija,ja to nisam još primetio??
February 28, 201114 yr U subotu je moglo da se kupi za bilo koje datume po toj ceni, tacnije sve do 24. februara 2012.
February 28, 201114 yr Author Trebao si da uneses konkretni datum putovanja, tad bi ti izasla cena od 69.
March 6, 201114 yr Author Kakva je lokacija Schlachthausgasse u 3. oblasti Landstrasse? Da li je ok za obilazak grada?
March 6, 201114 yr Pitanje za babareebu: Koji su dani neradni za Uskrs u Becu? Нерадни 25.4. понедељак!А велики петак 22.4.ће се радити скраћено мислим..
March 6, 201114 yr Kakva je lokacija Schlachthausgasse u 3. oblasti Landstrasse? Da li je ok za obilazak grada? Sve zavisi šta misliš da posetiš?? Ok je ta lokacija,Landstrasse je 3.bezirk,blizu centra..povezano je sve dobro U-Bahn,tramvaji,bus...samo pratiš mapu gde izlaziš,na kojoj stanici i nema problema.
March 6, 201114 yr Author Hvala na odgovorima Planiram da posetim Innere Stadt, Schonbrun, Belvedere i naravno Mariahilfer za soping. Jel mnogo za apartman u tom delu 60 eur (30 kvadrata)?