Posted August 17, 200520 yr Cao,Mnogo mi se dopao sajt, pa da dam mali doprinos celoj prici.Par godina sam radio u Grckoj i na Kipru i znam prilicno o tome. Uspeo sam da zaradim sasvim o.k. i da se dobro provedem. U koliko vas nesto interesuje vezano za poslove u pomenutim zemljama, pitajte. I, znam da vam se dopao sajt, pokrenite malo forum.Cao
September 8, 200520 yr Pozdrav, ej reci mi na koje poslove mislis, da li se moze raditi i pokriti troskove stanovanja, koliko je smestaj , tako neke stvari? Ono, voleo bih da zivim malo tamo, da vidim kako je, pa ako mozes da me savetujes, kao destinacija, kakva je i tako!
January 22, 200619 yr Ja se nadam da cemo uskoro dobiti nekakve informacije o Gr.Covek se ponudio, i nestao.......
March 29, 200619 yr Ja josh uvek chekam te informacije o Grchkoj i kipru! Vidi koliko mi kosa narasla!
June 19, 200619 yr Cao, Mnogo mi se dopao sajt, pa da dam mali doprinos celoj prici. Par godina sam radio u Grckoj i na Kipru i znam prilicno o tome. Uspeo sam da zaradim sasvim o.k. i da se dobro provedem. U koliko vas nesto interesuje vezano za poslove u pomenutim zemljama, pitajte. I, znam da vam se dopao sajt, pokrenite malo forum. Cao ? ? zvizhd
April 26, 200817 yr Ja cu vam odgovoriti, devojke mogu da rade kao konobarice uz mogucnost "ekstra zarade. Muskarci najcesce rade na plantazama pomorandzi (jesen i januar-februar-mart), mnogo tezak posao za mizerne pare uz "smestaj" u nekim pomocnim prostorijama gazdinih kuca. Iskreno, ne isplati se raditi u Grckoj!
November 11, 201014 yr Ja cu vam odgovoriti, devojke mogu da rade kao konobarice uz mogucnost "ekstra zarade. Muskarci najcesce rade na plantazama pomorandzi (jesen i januar-februar-mart), mnogo tezak posao za mizerne pare uz "smestaj" u nekim pomocnim prostorijama gazdinih kuca. Iskreno, ne isplati se raditi u Grckoj! moram da kazem iz licnog iskustva da se ne bih bas slozila sa tobom posle 4 meseca rada u sezoni u Grckoj dosla sam kuci sa 4000 evra ajde ustedi ti te pare u Srbiji radila sam kao turisticki predstavnik i vodic za jednu turisticku agenciju i to su jos skromne pare moze i mnogo vise da se zaradi ako si vise placen rad u kaficu u sezoni placa se od 40 eura dnevno pa navise ako se radi kao konobar u restoranu (pritom moram da naglasim da je to jako naporan posao) ali moze da se zaradi i do 10 000 eura u zavisnosti koliko sati radis kolika ti je dnevnica i baksis eto toliko za sad nadam se da sam vam pomogla bar malo
September 13, 201510 yr Otvaranje firme u Grckoj? Zelim da otvorim caffe bar u Solunu, pa me interesuje procedura?