Posted March 31, 2011 Etiopija 13-14 dana od otprilike 22 aprila -gadjao bi se Uskrsnji raspust..... Adis Abeba , Gondar , Bahir Dar , Jezero Tana , lalibela , Dessie , i mozda Axum .... Saljite poruke na pvt odn. u inbox. Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2011 Uh ovo mije zivotni san jesi bio tj ako si otisao jos si tamo.Nadam se da ces nam ispricati neka iskustva ja taj put spremam za Zimu ood nekih mesec dana AKO_BOG_DA> U svakom slucjau javi mi se imam puno pitanja svako dobro iz Rume. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2011 Nisam bio jer je bilo malo interesovanja u tom trenutku. Ako si na klubuputnika, hajde da se kontaktiramo tamo. Ili mi baci br. mob-a na pvt. Pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2011 Ej ovo zvuci fenomenalno, kako ides koji su troskovi? Obavezan obilazak Crkvu Svetog Djordja i crkvu Ashetan Maryam u Lalibeli fenomenalno i ne propusti Axum bar po onome sto se moze videti na televizoru nikao propustiti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites