Posted April 10, 201114 yr Čitao sam negde da najviše vole da putuju, maštaju i imaju avanture osobe sa znakom STRELAC. Ajde da vidimo kojih ima ovde najviše na forumu. Za početak, ja jesam Strelac Let the voting begin!
April 11, 201114 yr Ja nisam znak, ja sam čovek! Šalim se, ne verujem u horoskop. Mislim da je nemoguće imati 12 obrazaca za sve osobe na svetu, a da ima ima i podznakova. To mu onda izadje 12X12... još uvek malo. A i mislim da su sva naučna ispitivanja do sad dokazala da horskopskiu znak nema nikakve veze sa ljudskim osobinama, niti se može preko toga saznati budućnost. Izvinte ako sam ispao hejter.
April 11, 201114 yr Ja nisam znak, ja sam čovek! Izvinte ako sam ispao hejter Ti, bre, Nikola ispade provokator ... ... co'ek je pitao ko je sta u horoskopu a ne da li verujes ili ne ... ... I ja licno ne verujem u horoskop i ostala , ali kada stavis prst na celo i razmislis kako su Maje, Inke i neke druge pra civilizacije bile napredne i baratale nekim pojmovima a sve to zahvaljujuci zvezdama, moras priznati da je 12x12 sasvim dovoljno a ne, malo ... ...
April 11, 201114 yr Ja nisam znak, ja sam čovek! Izvinte ako sam ispao hejter Ti, bre, Nikola ispade provokator ... ... co'ek je pitao ko je sta u horoskopu a ne da li verujes ili ne ... ... I ja licno ne verujem u horoskop i ostala , ali kada stavis prst na celo i razmislis kako su Maje, Inke i neke druge pra civilizacije bile napredne i baratale nekim pojmovima a sve to zahvaljujuci zvezdama, moras priznati da je 12x12 sasvim dovoljno a ne, malo ... ... Pa sad da li su zbog horoskoba bili napredni to je sad vrlo teško reći. Ja se oslanjam na naučna ispitivanja i trenutno njima verujem, jedino ako se 20.12.2012. ne desi neka katastrofa!
April 13, 201114 yr Mi,rakovi,se drzimo dobro na ovom glasanju,so far Ha,jos nema ni jedan bik,niti jedne device