June 9, 201114 yr Da li neko mozda zna neku kombinaciju, naravno da je povoljna, za putovanje vozom do Frankfurta (recimo preko Budimpeste ili Beca)? Hvala unapred putnici!
June 9, 201114 yr Da li neko mozda zna neku kombinaciju, naravno da je povoljna, za putovanje vozom do Frankfurta (recimo preko Budimpeste ili Beca)? Hvala unapred putnici! Do Budimpešte 15 EUR u jednom smeru, 26 EUR povratna. Za dalje mi daj datum, pa ću ti reći.
June 9, 201114 yr Da li neko mozda zna neku kombinaciju, naravno da je povoljna, za putovanje vozom do Frankfurta (recimo preko Budimpeste ili Beca)? Hvala unapred putnici! Do Budimpešte 15 EUR u jednom smeru, 26 EUR povratna. Za dalje mi daj datum, pa ću ti reći. Do Budimpeste sam vec isao nekoliko puta, tako da je tu opusteno. U odlasku 16.7. u povratku 31.7 ili 1.8?
June 10, 201114 yr Pogledaj na reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en, imaš za 43 EUR 16. jula u 17:10 polazak iz Budimpešte i dolazak u 06:06 u Frankfurt, sa presedanjem u Lincu. Za istu cenu imaš i nazad sa polaskom u 23:00 iz Frankfurta i dolaskom u Budimpeštu u 12:49, samo sa presedanjem u Beču. To je najjeftinije što nađoh.