Jump to content

Featured Replies

• Author

Moram reci da sam prijatno iznenadjen ovim informatorima, procitao sam par i informacije su iako shture solidne za pocetak planiranja putovanja.

• Author

Mozda bi KPS mogao da kontaktira ministarstvo i predlozi dodatne informacije za neke od informatora.

procitao sam neke preporuke i mogu da reci da sam se nasmejao kada sam video da pise da je u Indiji obrok urestoranima sa picem izmedju 10 i 15 eura, nocenje u hotelu sa 4 zvezdicama 120 eura kao i da smestaj obavezno mora biti klimatizovan. Imam utisak da je sve ovo pisano u stilu nemojte nigde ici vec sedite tu gde ste

Ima korisnih informacija, nije da nema. Pohvalno, u svakom slucaju. Onako, u kratkim crtama, ali ako neko bas nema pojma gde ide, svakako da znaci. Ali, kao sto rece Magelan, za sve nesto pisu da je opasno, ne ici tamo i tamo, itd. Ali, opet, to je duznost ministarstva, da upozori svoje drzavljane, pa tako treba i razumeti te preporuke. To je isti princip kao kad turisticke agencije u brosurama stavljaju fotosopovane slike, pisu bajke i hvalospeve o destinacijama, smestaju, prosto, to im je u interesu.

I taj odeljak sa cenama, tipa koliko prosecno treba za nocenje ili dnevno za hranu, zvuci malo prenaduvano i ocigledno da je podatak dobijen od nekih ambasadora ili diplomata koji ne znaju ni za sta jefitnije.