Posted December 15, 200618 yr Dragi drugari, da li je neko isao za Kazahstan iz Rusije i kako je to najpovoljnije uciniti-posto jos nisam pocela da trazim opcije sve sto mi kazete bi bilo od velike pomoci; uglavnom, planiram u Rusiju krajem januara pa odatle za Kazahstan -sredinom februara. Ako je neko voljan da se pridruzi u ovoj avanturi-hajde!!! uglavnom, idemo pa sta bude...
December 15, 200618 yr Evo dok ti se ne javi Acketa koji je bas to radio sto pitas, imas ovo, ako vec nisi videla: https://www.klubputnika.org/blogs/acketa_05_01/
December 16, 200618 yr Hej hoj! Nije mi jasno sta smatras pod najpovoljnije... a tamo jesam bio... Elem, nesto mi se cini da se neces bas usreciti ako odes tamo u Februaru, posto bi trebalo da je jezivo hladno... Imas li ideju zasto ides tamo i sta hoces da vidis? Kazahstan je zemlja jako neisplativa za razgledanje, velika i prazna, ali i to ima odredjenu vrednost...
December 16, 200618 yr Interesantno putovanje... E a sta ti je sve potrebno ... mislim na vize... koliko je komplikovano dobiti vize (Rusija i Kazahstan)?
August 12, 200916 yr Ћао! Ако неко жели да дође у Казахстан , посебно у Алма Ату ту сам на располагању. Живим овде у Алма Ати, ако нешто хоћете да сазнате можете да питате слободно
August 13, 200916 yr Idi u Azerbejdzan,Baku,zemlja je skroz interesantna,da ne poverujes!Vredi otici a koliko vidim jos niko nije pisao,ja cu ici iduce godine obavezno.BAKU,Azerbejdzan!!