Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Pozdrav, svim putnicima, i onima koji cesto putuju u Grcku, da li mi mozete pomoci kako najlakse, najjeftinije otici do Skiathosa u Grckoj. Imam informaciju o ovoj putanji Beograd - Nis - Presevo- Skoplje- Katerina - Valos pa kasnije trajektom  http://www.sabra.rs/downloads/skiathos.pdf. Da li neko ima iskustava, sta je najbolje, da li ima autobusa od Skoplja do Valosa ?? hvala puno

Koloko se secam Skiatos ima samo 12 km asfaltnog puta uz more i nesto manje ka unutrasnjosti ostrva do prelepog manastira, renta-car je oko 25e/dan.

Moj ti je predlog da iz Beograda krenes jutarnjim vozom za Sofiju, tamo stizes oko 6 popodne. Iz Sofije imas bus za Atinu u 20:15, prevozik ti je Evrolains Balgariya, a povratna karta ti kosta 70 lv. sto je nekih 35 evra. Ovaj autobus vozi sredom i petkom, neznam da li ti to odgovara. Imas jos jednu liniju iz Sofije do Atine: Arda Tur, svakodnevno u 16:45 s' tim sto ti je povratna nesto skuplja- 90 lv. U ovom slucaju bi morao drugacije da dodjes do Sofije jer voz ne stize do polaska busa. Inace da ti olaksam da su ti u Sofiji autobuska i zeleznicka stanica jedna do druge. Moj ti je savet preko Sofije, jeftinije tesko da ces naci. :D

A sta ce u Atini, kad covek ide na Skiatos :? Jedino ako si mislio da izadje u Volosu, ako taj bus prolazi tuda.