Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Putujem kod rodjaka u zapadnu srbiju, da se ne pretvori u dosadno okolokucno gluvarenje dajte savete sta vredi obici i posetiti a da se nalazi na liniji izmedju Sabca i Ljubovije.

Vec sam ucrtao neke tacke: Trsic, Gucevo, Banja Koviljaca, Soko Grad... Sta jos?

• Author

Ja sutra idem na put a niko nista da napise... :102:

Mora da je zesce dosadna ta zapadna Srbija

Pozdrav

Pa ne znam, ja sam skoro isao tuda i stvarno ne znam sta bih zanimljivo izdvojio... Mi smo spavali u Banji Koviljaci...imas tamo ceo apartman da iznajmis za nekih 800-900din... Onako, mesto je bas penzionersko ali nije lose provesti jedan dan tamo...mozes peske i na Drinu...pre 2 nedelje je prljava ali ljudi se kupaju, ima i plaza...

Ja ti predlazem da predjes u Zvornik makar na rucak...jeftino je... mislim da su u Zvorniku najortodoksniji Srbi na svetu:D  sve je na cirilici i svugde je naglaseno da je to srpski grad... imas stari zeleznicki most na Drini koji je sada pesacki i preko njega ljudi prelaze iz Bosne u Srbiju... eto, to je zanimljivo videti:D mozes i ti da predjes...

Kad si već upisao Tršić, dodaj i Tronošu i česmu 9 Jugovića između njih. Malo i slatko. Ispod Soko-grada je manastir sv. Nikole koga neizostavno treba obići. Ranije je moglo i da se spava, sad ne znam.

Uz put je HE Zvornik na koju možete da bacite pogled i Zvorničko jezero. Ako ćete prelaziti u Republiku Srpsku, kod Zvornika se nalazi tvrđava Stari Zvornik ili Stari Grad ili tako nešto. A i sam grad Zvornik deluje simpatično.

Pre neki dan je održana Drinska regata. Ona se održava u delu kod Bajine Bašte ali možda ima tako nešto i kod Ljubovije. Ne mislim na samu manifestaciju nego na neko krstarenje ili slično.