Posted August 29, 201114 yr Da li neko moze da preporuci hostel u Sarajevo? da li imate iskustva sa boravkom van Istocnog Sarajeva? na hostelworld-u nisam nasla nijedan hostel u I.Sarajevu, a videh npr. jedan u centru koji organizuje ''Sarajevo siege / war tour'', pa ne bih bas da naletim na neki takav ako kapirate sta zelim da kazem.. Hvala
August 29, 201114 yr A sto bi trebalo da bude problema ili cega vec ako se boravi van Istocnog Sarajeva? Gde ste to culi? Ja sam bio sredinom jula u Sarajevu i nasao sam smestaj(apartman) na licu mesta na sred Bascarsije za 15e. Imas ih tu na Bascarsiji koliko oces. Verovatno su sada cene nize jer prolazi sezona ali tesko se tu u centru moze naci smestaj ispod nekih 13-14e. Ustvari, ne znam, posto sam ja uzimao samo na jednu noc. Druga solucija je da odes u hostel City Center Sarajevo u ulici Saliha Hadzihuseinovica. Oni imaju vise vise vrsta smestaja(hosteli, sobe, apartmani) i uputice te u neki u zavisnosti od toga koliko si spreman da platis (medjutim, mislim da naplacuju neku bor.taksu od 1e po danu). Ja sam isao kao backpacker tako da su mi ljudi sami prilazili i nudili smestaj. Medjutim, ti ljudi su bili jako cudni i plasili su me, a kad sam otisao sa jednim da vidim sobu za koju je trazio 12e, zgrozio sam se iako je na minut od Bascarsije...
December 2, 201212 yr Hostel Tito, Ul.Marsala Titia, strogi centar, na glavnoj ulici. Bila i odusevila se. Cijena 10 eura. http://hostel-tito46.com/