Followers 0

Jone ponovo jaše

1 post in this topic

Pretpostavljam da je većina vas nekad bacila pogled na http://host.sezampro.yu/freebiking/, obzirom da je ovde bilo više linkova na taj sajt.

Elem, jedan od 2 autora freebiking sajta, Jone, je posle par godina krčkanja konačno publikovao svoj novi sajt http://www.ciklonaut.com/ koji možete da smatrate za (njegov) nastavak priče sa freebikinga. Osim dosta materijala sa starog sajta, tu je i nekoliko novih putopisa (naravno, uobičajeno raskošno opremljenih korisnim informacijama) iz kojih se da zaključiti da je čovek prethodnih par godina bio baš fasciniran Rumunijom. Nadam se da će se uskoro pojaviti i priča o pretprošlogodnjoj turi po istočnoj Anadoliji.

Još jedna stvar : pre neki dan je SOS kanal emitovao prvu epizodu video klipa koji su Jone i ekipa snimili na letošnjoj bike turi po Himalajima u severnoj Indiji. U sledeća 2 četvrtka (oko pola osam - osam uveče) biće emitovane ostale 2 epizode. Još kad bi neki ljubazni vlasnik TV tunera snimio sledeću epizodu pošto meni SOS neće biti pristupačan u to vreme, bio bih mu veoma zahvalan na klipu.

E, i još jedna stvarčica.Na adresi http://groups.yahoo.com/group/freebiking/message/6518 svi vi sa yahoo nalogom možete naći Jonetovu pričicu Iscedak Beograda. Nije baš putopis, ali je sjajna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0